Home Bescherm jij je huid al tegen pollutie?
Editor's picks

Bescherm jij je huid al tegen pollutie?

Je huid is kostbaar, dus is smeren met zonnebrand of een dag crème met UV erg belangrijk om je huid goed te beschermen. Maar wist je dat pollutie ook een steeds groter topic wordt voor de huid? Vooral als je in de stad woont!

Steeds meer mensen wonen in gebieden waar vervuiling is. Deze vervuilde omgeving kan een slechte invloed hebben op jouw huid. Dit kan buiten gebeuren op straat, maar ook thuis door agressieve, chemische onderhoudsproducten. Wat gebeurt er dan? Je hebt kans op een droge huid, irritatie, verwijde poriën, onzuiverheden en hyperpigmentatie. Genoeg reden om dit in de gaten te houden dus!

Maar wees niet getreurd, je kunt er zeker iets aan doen. Wat precies?

SOS-product

Aurelia Probiotic Skincare, een merk opgezet door een dermatoloog en specialist in probiotica in skincare, heeft een masker ontwikkeld waarmee jij je huid kan ondersteunen tegen pollutie. Het Brightening Anti-Pollution masker is jouw nieuwe SOS-product wanneer je serieus je huid wilt detoxen van afvalstoffen en verontreinigende microdeeltjes. Het rijke probiotische masker biedt direct voedende en zuiverende resultaten en verwijdert tegelijkertijd vervuilende stoffen uit de huid.

Hoe gebruik je het?

Breng een dunne laag aan op de droge, gereinigde huid. Masseer een paar seconden met je vingertoppen in om het masker te activeren. Het masker wordt wit na het aanbrengen. Laat het 10 tot 20 minuten intrekken voordat je het afspoelt met warm water.

Tip voor reiniging vooraf

Aurelia Probotic Skincare Miracle Cleanser – breng aan de op droge huid en masseer goed in om het vuil los te werken. Verwijder de cleanser.

Tip voor crème na het masker

Aurelia Probiotic Skincare Comfort & Clam Rescue Cream – breng na het masker rechtstreeks aan op de huid met de vingertoppen.