Home Behind the cover: Insolente kapsels 2020-21
Get the look

Behind the cover: Insolente kapsels 2020-21

Prachtige kapsels 2020-21 in deze Insolente collectie van de haarstyliste Nadia Bouchikhi met mooie, draagbare haarkleuren. Deze kapsels kun je overal dragen en toch ... als je goed kijkt, zie je de rijke kleurschakeringen die zo passen bij dit seizoen. Lees meer over deze bijzondere kapster en laat je verleiden door een van deze haarcreaties.

Deze haarcollectie met kapsels voor 2020 en 2021 is het antwoord van Nadia Bouchikhi op deze moeilijke periode van wel & geen lockdown. Ze zegt letterlijk: "let’s run wild and free girls !". Deze collectie gaat niet over het braafste meisje van de klas, maar over individualiteit en style. Vrouwelijke vrouwen die durven laten zien waar zij voor staan. De glanzende haarkleuren die het licht lijken te vangen, de ingetogen kapsels, zowel lang als kort haar. Ieder mag haar eigen stijl uitdragen. Wel zien we de trend van grafische kapsels, maar dan niet zo dat ze in hokjes te plaatsen zijn.

Tom boy trends & korte kapsels 2020-21

De beetje jongensachtige korte haarstijlen ogen supervrouwelijk!

kapsels 2020
kapsels 2020
kapsels 2020
kapsels 2020

Being an Insolente woman might juste be assuming who you are and who you are becoming ...

Audrey Adam

Boxing braids running loose trends & lange kapsels 2020-21

Hair: Nadia BOUCHIKHI | Photographer: Daniel PISTER | Make-up: Kathleen HENOCQUE | Styling: Angela COSENTINO

De kapsels voor herfst winter 2020 2021 staan in het teken van het individu en authenticiteit. Deze invloeden zien we ook in de modetrends voor het nieuwe seizoen terug. De vorige jaren zagen we enkele haarkleurtechnieken opkomen zoals de balayage haarkleuren, ombre haarkleuren en sombre haarkleuren (dat staat voor zachte ombre haarkleur). Maar dit seizoen gaan we meer natuurlijke kapsels en haarkleuren zien. Deze collectie laat ook heel goed zien dat je met een goedgeknipte coupe veel kanten op kunt. Door de juiste styling kun je het kapsel eigen maken, zodat het past bij jouw unieke stijl. Let wel op dat je het haar laat kleuren door een echte pro, want als je zelf gaat knoeien, zijn de gevolgen voor je haar vaak niet te overzien! Maak daarom een afspraak met een goede kapper, die weet hoe de verschillende technieken kunnen worden gecombineerd en welke past bij jouw haar. Laat je inspireren door deze Insolente kapsels 2020/21 en maak alvast een afspraak bij de kapper!

Nog meer Behind the Cover?