Home Behind the cover: blond haar van kort tot schouderlengte
Get the look

Behind the cover: blond haar van kort tot schouderlengte

Prachtige kapsels met blond haar en heel veel pony! Deze haartrends voor 2020-21 zijn mooi in al hun eenvoud. Less is more, want uiteindelijk gaat er niets boven een goed geknipte coupe. Niet voor niets staan er maar liefst twee kapsels uit deze collectie op onze covers van deze maand!

Prachtige haarcollectie met kapsels voor 2020 van haarstyliste Elise Antoine. De looks laten alleen blond haar zien, maar zijn natuurlijk ook heel goed toe te passen op bruin, rood of zwart haar. De coupes zijn allemaal iets rafelig geknipt en hebben een pony. Heerlijke, draagbare kapsels, echt beelden die je graag mee neemt naar de salon om aan je kapper te laten zien!

Korte kapsels met pony

Korte coupe met hier en daar uitstekende plukjes en een lange pony, die over de wenkbrauwen valt. De nekpartij is langer gelaten.

Alles lijkt net iets te kort aan dit kapsel: de haarlengte is net iets te kort voor een bob en ook de pony is lekker kort. Deze look moet je een beetje messy stylen zodat je ditzelfde eigenwijze effect krijgt. Leuke look voor vrouwen met blond haar!

Schouderlange bob met kleuraccent

Deze lange bob (lob) is een speels kapsel in 3 lagen: de pony, lange zijplukken en de rest van het haar op schouderlengte. Door het mooie paarse kleuraccent, worden die lagen nog eens extra benadrukt. Niet voor niets prijkt dit beeld deze maand op onze cover!

Korte kapsels met krullen

Ook dit beeld van een kapsel met krullend haar staat niet voor niets op onze InnerBeauty cover deze maand! Prachtige, natuurlijke, losse krullen die het gezicht mooi omlijsten. Heb je krullen? Dan bof je want krullen zijn helemaal hot dit seizoen!

Laat je inspireren door deze kapsels 2020/21 en maak snel een afspraak bij de kapper!

Hair: Elise Antoine | Photographer: Pawel Wylag | Make-up: Natasza Bigos | Styling: Gosha Kusper

Nog meer Behind the Cover?