Home Battle of the sheetmasks
SPECIALS & UPDATES

Battle of the sheetmasks

Ik heb vier verschillende sheetmasks uitgeprobeerd, waarvan er twee uit Azië komen (The Beauty Dairy en Soosul) en twee van bekende westerse beautymerken zijn (GlamGlow en Rodial).

Sheet Masks-01

Ik heb elke week een type sheetmask geprobeerd van eye masks tot jelly mask en bubble mask. Allemaal verschillende werkingen, verpakkingen en herkomsten dus ik dacht waarom maak ik er geen battle van en kijk ik welke ik het allerfijnst vind! Daarom geef ik aan het eind van elk maskertje ze een rate tussen de 1 en de 10. Waarbij 1 natuurlijk bizar slecht is en 10 een (beauty) dream come true is.

Sheetmasks-02
Let’s do this!

 

The Beauty Diary

Sheetmasks-05

Hyaluronic Acid Moisturizing Mask

Schattige, frisse verpakking. Hyaluronic acid trekt direct mijn aandacht want hier ben ik dollllll op! Wanneer ik de verpakking open ruikt het sheetmask heel subtiel fris. Dat dit mask hydraterend is dat geloof ik direct aangezien het echt druipt zo nat is het mask wanneer je het uit de verpakking haalt. Sheet echt mega groot dus geknipt naar eigen grootte gezicht. Geheel in Chinees geschreven maar kon eruit halen dat je het 20 minuten moet laten zitten. Voelt direct heel hydraterend en zacht aan op huid. Makkelijk om aan te brengen en zit prettig. Bij het eraf halen smeer ik het overtollig vocht lekker uit over mijn hals zodat dit ook gehydrateert wordt.

Mijn gezicht ziet er fris en gevoed uit. Je krijgt echt het gevoel dat er tot dieper in de huid gehydrateert is. Heerlijk verfrissend en gevoed gevoel. Wanneer ik mijn wangen beweeg, voelt het echt plump aan alsof iemand je wangetjes een beetje strak trekt, op een goede manier haha! Daarnaast voelt de huid een klein beetje sticky aan wat denk ik komt door de glycerine die erin zit wat maakt dat dit ook perfect als primer voor je make-up zou werken. Win win if you ask me.
Dit is wat ik van een masker wil en wat ik prettig vindt. Love it! Please kan een Europese fabrikant deze formule namaken zodat ik niet helemaal naar Azië hoef om dit masker te kunnen scoren. Dit wil ik namelijk wel vaker!

RATE: 7,5/10

GlamGlow

Sheetmasks-08

Bubble Mask

Glamglow is een skincare merk waar ik wel al enigszins bekend mee ben en tot nu toe altijd heel tevreden over heb geweest. Dit Bubble mask heb ik al veel over gelezen en video’s over gezien op Youtube en het ziet er altijd hilarisch uit! Het is een zuurstofrijk en diepreinigend masker met groene thee en bamboe extract.

De sheet is eindelijk is van een normaal formaat en past goed op mijn gezicht, waar andere sheetmasks normaal gesproken veel te groot of te breed zijn en ik ze moet bijknippen. De sheet zelf is zwart en voelt een zacht aan wanneer ik het op mijn gezicht plaatst. In no time zit mijn hele gezicht onder witte bubbels en het blijft ook maar meer schuimen. Het voelt alsof ik met mijn gezicht in een bak slagroom ben gaan liggen zo enorm smooth en zacht! Het knispert ook door de hoeveelheid schuim die er wordt aangemaakt.

Wanneer ik de sheet verwijder blijft en een hele schuimlaag op mijn huid achter die ik zoals de verpakking aangeeft inmasseer in mijn huid. Dit zorgt ervoor dat de bubbels een zachte witte substantie worden dat een beetje aanvoelt als scheerschuim.

Ik kreeg er een hele gezond gloed van over mijn huid en het voelde ook een beetje aan alsof ik een mini faceliftje had ondergaan.

Rate: 9/10

Rodial

Sheetmasks-06

Bee Venom Micro-sting Patches

Ten eerste YES too Rodial. Wat een geweldig merk vind ik dat! Ik ken het tot nu toe van make-up producten, maar ben ook super benieuwd naar de skin care van dit merk. Deze keer is het tijd om de Micro-sting patches te proberen van Rodial, nog nooit een product als dit gebruikt dus ik ben héél benieuwd!

De Bee Venom Micro-Sting patches zouden een instant fix moeten zijn voor anti-aging en bevatten een vloeistof die bijen aanmaken en hyaluronzuur. Inmiddels is wel bekend dat ik een zwak heb voor producten met hyaluronzuur, i love it! Maar skin care met bee venom heb ik nog nooit eerder gebruikt en dat maakt me erg nieuwsgierig. De patches zouden rimpels moeten verminderen en lijntjes moeten verzachten. De micro-sting structuur van de patches zorgt ervoor dat de ingrediënten beter en sneller worden opgenomen in de huid. Je kunt zelf kiezen waar je de patches aanbrengt en het moet een plumped en smooth eindresultaat geven.

De verpakking ziet er om te beginnen weer top uit zoals ik bewend ben van het merk Rodial. Heel sophisticated en professioneel, maar toch heel fris door de fel gele kleur wat denk ik te linken is aan het ‘bee venom’ aspect van dit product. Wanneer ik de verpakking open zitten hier twee patches in die ik uit een plastic houdertje moet halen. Wederom heel profi gedaan dit hoor. Zoals aangegeven op de verpakking kan ik zelf kiezen waar ik de patches wil plaatsen, zo is het voor iedereen doelgericht te gebruiken. Je kunt kiezen om ze bijvoorbeeld bij je smile lines te doen of op je voorhoofd. Ik koos ervoor om ze onder mijn ogen te plaatsen, omdat ik daar vaak een wat doffere huid heb en hier ook graag lijntjes wil voorkomen en/of verzachten.

De patches zijn lekker verkoelend op de huid en zitten niet storend. Wanneer ik ze verwijder, voelt de huid heel glad en zacht aan. Het voelt bijna alsof ik een mini liftje heb gehad onder mijn ogen. En nu komt het: wanneer ik mijn concealer aanbreng onder mijn ogen, ben ik helemaal verkocht! Die glijdt er namelijk overheen en zit super mooi smooth op de huid. Ik vind dit wel een product wat ik vaker wil gaan gebruiken, heerlijk!

Rate: 8/10

Soosul

Sheetmasks-07

TY Jelly mask

Om te beginnen schreeuwt deze verpakking gewoon Korea met een animatie van een Aziatisch meisje en een schattige roze/witte verpakking. Wat een grappige vormgeving en tekst. Er wordt bijvoorbeeld op de achterkant van de verpakking een soort van persoonlijke profiel geschetst van de persoon waarvoor dit sheetmask perfect voor zou zijn. Hierbij zou het gaan om: een creatief, intelligent en zelfverzekerd persoon, die gezond is maar een ‘lean lower body’ heeft en lichtere sporten beoefend als golf en/of wandelen.

Er staat dat dit een jelly mask is wat erg hydraterend hoort te zijn. Let’s try this one!
Wanneer ik de verpakking open komt er direct een hele schone, beetje oma’s zeep geur vrij. Maar WOW ze hebben niet overdreven door dit een jelly mask te noemen. Het sheetmask ziet er letterlijk uit alsof er een of ander jelly toetje of jam over uit is gesmeerd. Het heeft ook een beetje een peachy kleur dus dit laat het nog meer op jam lijken. Wanneer ik het op mijn gezicht doe merk ik wel dat ik het masker wat kleiner moet knippen aangezien het een heel breed maskertje is. Het voelt super verkoelend aan en kan me voorstellen dat dit een heerlijk gevoel na een dagje zonnen op het strand of zo. Ik laat het masker zo’n 15 minuutjes zitten zoals op de verpakking wordt aangeraden.

Wanneer ik het sheetmask verwijder, blijft er enorm veel jelly achter op mijn gezicht. Ik dep met een doekje het overtollige er wat vanaf en de rest masseer ik lekker in over mijn gezicht en hals. Mijn gezicht voelt verfrist en gevoed aan, prima resultaat.

Rate: 6,5/10