Home Barber Bloopers Top 5
Get instyle

Barber Bloopers Top 5

Persoonlijk ben ik een neuroot wat mijn haren betreft, niet iedereen mag er aankomen en het mag zeker niet te gek. Even voor je gevoel: een bobline is voor mij al ‘gek’. Tuurlijk heb ik wel eens ‘wilde’ ideetjes en die draag ik dan voor bij mijn eigen kapster. Ze kent me inmiddels al jaren en weet precies wat me wel en niet staat en waar ik wel en niet spijt van ga krijgen. Heerlijk als je op iemand kunt bouwen, zeker wat uiterlijk betreft.

barber bloopers

Zo iemand die je tegen jezelf in bescherming neemt en tegelijkertijd ook haar eigen status hoog houdt. Mooie haren zorgen voor klanten en kanariegele haren (ik spreek uit ervaring), zorgt voor weglopers.

Laatst werd ik gewezen op een artikel, waarbij mijn ogen uit mijn hoofd rolden van verbazing. Sommige zijn kunstig te noemen, maar anderen zijn gewoon zo gênant, dat de tranen over mijn wangen rolden van het lachen. De gênantste behandel ik in mijn Big Barber FAIL top 5.

Nummer-1

WWH-omg-BF5

Tot in de puntjes ‘gestyled’ met een kam op zijn voorhoofd. But what was this guy REALLY thinking?

Nummer-2

WWH-toupet-BF5

Óf hij is fan geweest van 2pac dat hij een soort sjaal in zijn haar heeft laten knippen. Óf hij wilde dat zijn opa niet in zijn eentje voor schut zou lopen.

Nummer-3

De verschillende maten bloempotten hebben hun werk gedaan.

Nummer-4

WWH-drol-BF5

This must be a shitty person

Nummer-5

WWH-oreo-BF5

Na mij, de grootste Oreo-fan op aarde. Kunstig!