Home Grooming tips voor smooth men!
Get instyle

Grooming tips voor smooth men!

Heb je last van een vale huid, stugge baardharen of fijne lijntjes? Lees dan deze grooming tips voor mannen!

De filosofie van Triumph & Disaster is om het beste van de wetenschap te gebruiken in combinatie met het beste van de natuur om van nature afgeleide maar wetenschappelijk ontworpen producten te produceren die werken. Ze gebruiken lokale inheemse ingrediënten zoals Horopito-olie en Ponga-varenextract gemengd met wetenschappelijk bewezen en natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld, zoals klei uit Australië, Jojoba-extract uit Mexico en Tamanu-olie uit Polynesië.

Last van stugge baardharen?

Je baardharen kunnen alle kanten op gaan staan. En dat wil je waarschijnlijk niet. The Old Fashioned Shave Cream verzacht de baardharen!

Shaving cream

Met de Shave Cream van Triumph & Disaster heb je een goede en gladde scheerbeurt die past bij een gentleman's ochtendritueel!

Huidveroudering?

Als je ouder wordt gaat je huid zijn natuurlijke collageen verliezen en dit houdt in dat je huid slapper en dunner wordt. Houd je huid mooi met een hydraterende creme waarmee de collageen productie wordt gestimuleerd ( je huid wordt gevoed en ziet er mooier uit) En he… Klinische onderzoeken tonen de werkzaamheid op de lange termijn van dit polyfenolische extract, een wondermiddel dat een gezonde collageenproductie bevordert.

Hydrating cream

De crème voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een diepe hydratatie. Het is het perfecte hulpmiddel voor een huidverjonging, rijk aan moeras-esdoorn en de bewezen pro-collagenen en pro-elastine eigenschappen.

Last van een vale huid?

Waarschijnlijk scrub je niet en blijven de dode huidcellen op je huid aanwezig. Regelmatig srubben verwijderen niet alleen de dode huidcellen maar ook oneffenheden zoals talg en natuurlijke huidolien. 

Face scrub

Door het regelmatig verwijderen van deze dode huidcellen met een gezicht scrub zoals de Rock & Roll Suicide Exfoliating Face Scrub worden de poriën gereinigd en wordt de gezonde, nieuwe huidlaag blootgelegd.