Home Nieuw in de salon: Moser Chromini Pro 2
Get instyle

Nieuw in de salon: Moser Chromini Pro 2

Voor het ultra-precieze contouren en precisiewerk is er nu de MOSER CHROMINI PRO 2 met een innovatief U-BLADE! Want niet alleen de technische uitvoering maakt een kapsel, het zit hem ook in de details.

Om die reden heeft MOSER de populaire een upgrade gegeven: CHROMINI PRO 2. Deze is uitgerust met een innovatief U-BLADE. Dit snijmes is speciaal is ontwikkeld om zeer dicht op de huid te snijden met een kniplengte van 0,3 mm.

De geoptimaliseerde geometrie van het snijmes van de nieuwe U-BLADE draagt ook bij aan de extreem korte kniplengte, terwijl het snijmes nog steeds zacht is voor de huid. Hiermee kunnen niet alleen contouren perfect worden gedefinieerd, maar ook shape-ups of edge-ups langs de natuurlijke haarlijn.

Voordelen

  • Dankzij de krachtige maar toch stille high-performance motor die 30% sneller is kan het werk nog sneller en nauwkeuriger kunnen worden uitgevoerd.
  • Met een minimale snoerloze gebruiksduur van 85 minuten en een uitgekiende snellaadfunctie wordt de professionele trimmer een betrouwbaar gadget in elke salon - zelfs op dagen die drukker zijn dan normaal.
  • De CHROMINI PRO 2 is een absoluut lichtgewicht en weegt slechts 130 gram.
  • Hij is wendbaar en dankzij de geavanceerde ergonomie comfortabel in het gebruik.
  • De leveringsomvang omvat ook een kleine opzetkam met kniplengtes van 3-6 mm, een oplaadstation, een reinigingsborstel en olie.