Home Nieuw in de salon: Moser Chrom2style Blending Edition
Get instyle

Nieuw in de salon: Moser Chrom2style Blending Edition

Moser introduceert een gloednieuwe tondeuse; de CHROM2STYLE BLENDING EDITION. Deze tool is perfect voor het blenden van overgangen bij bijvoorbeeld een facon of een fade cut.

De Moser Chrom2style Blending Edition tondeuse heeft een speciaal snijmes met golfachtige snijtanden en extra korte kniplengte van 0,5 - 2,0 mm. Perfect voor overgangen zonder lastige randen of lagen. 

De Blending Blade

Hierdoor krijg je een perfect kapsel met een vloeiende blend. Daarnaast garandeert de nieuwe Blending Blade snelle en precieze resultaten. De opmerkelijk vlakke hoek van 11° van het snijmes maakt extreem kort knippen mogelijk. Bovendien maken de in de snijmes geïntegreerde kniplengte-instelling en de duidelijk leesbare labels op het mes het veel gemakkelijker om de overgangen nauwkeurig te definiëren.

Voordelen

Een ander voordeel is dat het mes heel eenvoudig op de tondeuse kan worden geklikt. Dit is met name handig bij het schoonmaken ervan. Bovendien maakt de uitgebalanceerde gewichtsverdeling in combinatie met de extra vlakke snijhoek van het snijmes moeiteloos werk van topkwaliteit mogelijk. 

De opzetkammen zijn voorzien van het MagClick®-systeem. Hierdoor kunnen ze eenvoudig op hun plek worden geklikt. De sterke magneetgrip zorgen voor veiligheid en geven de kapper tijdens het knippen optimale ondersteuning. Al met al is dit een onmisbare tool voor ambitieuze kappers!