Home Babor Perfect Glow ampullen getest
SPECIALS & UPDATES

Babor Perfect Glow ampullen getest

Een heerlijk glowy huidje is iets waar de laatste jaren elke vrouw naar smacht. Talloze highlighters op de markt om dit te bereiken, maar wat is nu fijner dan dat je eigen huidje zónder make-up al een lekkere glow heeft? Ik heb sowieso altijd in voor huidverzorging die claimt mijn huid te hydrateren, plumpen of te laten glowen. Dus toen ik deze ampullen van Babor zag, dacht ik sign me up please!

Deze Perfect Glow ampullen van Babor zouden moeten zorgen voor een goed gehydrateerde huid en een mooie glow over de huid. Het is een vochtinbrengende substantie met lichtreflecterende deeltjes erin. Het product bevat peptide P3 wat zou brijdragen aan het vereffenen van de teint en de gezichtshuid een subtiel, glanzende finish zou moeten geven.

De verpakking is erg chique en professioneel ogend, belooft veel goeds als je het mij vraagt. Wanneer ik de verpakking open zitten hier zeven ampullen in. Een ampul per keer dat je het gebruikt. De ampullen zien er uit als de ampullen waar soms ook medicatie in zit en ze zijn van glas. Door de ampul bij het aangegeven streepje open te breken met een bijgevoegde tool, kun je de vloeistof eruit laten. Ik snap het concept van het glazen flesje openbreken, maar vind het wel enigszins gevaarlijk. Ik zou liever een hersluitbare variant zien van wellicht kunststof. Doordat het glas is ben ik toch een beetje bang dat er mini glasscherfjes in de vloeistof terecht komen.

Wanneer ik het flesje open komt er een vrij dunne, champagne kleurige substantie uit. Ik zie duidelijk de ‘lichtreflecterende deeltjes’ erin zitten waarover werd gesproken in de beschrijving van het product. Ik doe een kleine hoeveelheid in de palm van mijn hand en wrijf dit zachtjes uit over mijn gezichtshuid. Wanneer ik mijn hele gezicht ermee ingesmeerd heb, heb ik best nog wat product over in het flesje. Doordat ik het flesje niet kan afsluiten, wat ik jammer vind, smeer ik het overige nog uit over mijn hals en decolleté. Wanneer ik mijn make-up erna aanbreng en in het daglicht naar mijn gezicht kijk, zie ik inderdaad die reflecterende deeltjes subtiel op mijn huid.
Na veelvoudig gebruik van de Perfect Glow ampullen merk ik helaas niet zoveel verschil aan mijn huid als we het hebben over hydratatie, daar is naar mijn idee niet erg veel aan veranderd. Ik heb zelf een combinatie/droge huid en daarbij is dit serum wel prima om te gebruiken als primer voor je make-up door de reflecterende deeltjes werkt het een beetje glowy. Wel moet ik erbij zeggen dat als je een vette huid hebt het product denk ik niet echt aanradertje is. Je wordt er namelijk wel sneller shiny van door de dag heen.

In the end: mooi product wat naar mijn mening prima werkt als primer om mooi als basis voor je make-up te gebruiken als je een combinatie/droge huid hebt, maar niet echt super hydraterend zoals wordt geclaimd helaas.