Home Zo creëer je jouw tuin/festival look!
Get the look

Zo creëer je jouw tuin/festival look!

Zoals we allemaal weten staan we dit jaar niet met zijn allen op een festival. Dat betekent niet dat we onze ontzettend leuke festival looks in de kast laten liggen! Draag je look simpelweg in de tuin of op een feestje met 1,5 meter afstand, want het is natuurlijk zonde om die gave looks over te slaan dit jaar. Daarom ga ik jullie een aantal tips & tricks geven!

Kleding

Met je kleding kun je al een groot deel van je look laten zien. Bij festival looks denk ik aan kleurrijke kledingstukken. Neem als basis een witte top en een spijkerbroek met daarop een gave gekleurde jas. Een vrolijke sjaal die als top wordt geknoopt is ook een goed alternatief als je niet te veel geld wilt uitgeven aan je look. Een andere favoriet die je bijna overal ziet terugkomen is de kanten top, in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld een kanten top met glitter of een felle kleur, erg leuk om te combineren met een mooie bralette eronder! Ten slotte kun je natuurlijk ook voor een opvallende broek gaan, zoals een gekleurde flaired pants, of een broek met glitters of een patroontje. Als je helemaal festival proof wilt zijn en je echt wilt opvallen, is een combinatie van deze opties natuurlijk ook heel gaaf! 

Lees ook: Festival looks

Meer ideeën? Check out onze Pinterest Board!

Haar 

Als je op een festival staat denk je het liefst de rest van de dag niet meer aan je haar. Ook dit jaar is het fijn als we gewoon kunnen dansen en genieten en niet constant op onze hairdo moeten te letten als we op dat tuinfeestje zijn. Een kapsel dat vast zit is dus ideaal voor dit soort gelegenheden, bijvoorbeeld een mooie vlecht. Een enkele vlecht is misschien wat simpel, maar een invlecht aan beide kanten is wel heel leuk en het zit gegarandeerd vast voor de rest van de dag! Maak het nog wat speelser door de voorste plukjes los te halen en de vlecht eventueel nog wat losser te trekken, zodat er iets meer volume in komt. Draag je het liefst je haar toch los, dan kunnen kleine vlechtjes de oplossing zijn. Vlecht een klein stukje van je haar richting de andere kant van je hoofd en doe dit andersom ook. Beide vlechtjes zet je vervolgens vast met een schuifspeldje achter je oor. De rest van de dag heb je een ontzettend leuk “haarbandje” in, die je look goed in model houdt! 

https://www.instagram.com/p/CCF-BevDITt/?utm_source=ig_web_copy_link

Accessoires 

Iets wat veel mensen vergeten, maar je look juist helemaal afmaakt, zijn de accessoires! Het sjaaltje wat we eerder als top hebben gebruikt kan je ook als om je haar strikken. Rol het sjaaltje op en combineer het samen met de vlechten en je festival look is ready! Een andere goedkope accessoire is glitter, iets wat ik zelf ook vaak gebruik. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een busje glitter en een lippenbalsem, erg budgetproof dus! Vervolgens breng je een beetje lippenbalsem aan op je jukbeenderen en strooi er een beetje glitter over. De glitter blijft de rest van de dag zitten en een gave look heb je zeker! 

Tot slot ... 

Kortom, een festival look is zo gecreëerd. Het enige wat je nodig hebt is een fel kledingstuk, een sjaaltje, wat glitter en ten slotte nog een beetje creativiteit voor het samenstellen van je look. Het festival… uh, tuinfeestje waar je dit jaar naar toe gaat, wordt op deze manier zeker een succes!