Home WINNEN: 3 haarpakketten ZENZ Organic Products
Winacties

WINNEN: 3 haarpakketten ZENZ Organic Products

Verwacht je duurzaamheid én resultaat van je haarproducten? Dan komt de introductie van het organische merk Zenz Organic Products als geroepen! We schreven al eerder over dit Deense merk dat certificaties van het hoogste niveau heeft en het goede nieuws is dat jij nu ook kennis kunt maken met deze producten, want we mogen 3 pakketten verloten met een totale waarde van €223,50!

De producten van Zenz Organic Products zijn ontwikkeld met veel liefde voor het milieu en voor je haar! De meeste producten zijn 100% vegan en ze bevatten geen SLS, MI, parabenen, siliconen, PPD, PTD, resorcinol, ammoniak en microplastics. De producten zijn zeer mild, hebben het Nordic Swan Ecolabel en zijn AllergyCertified. Je kunt hier meer lezen over dit merk.

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post op FACEBOOK met 'PURE', 'VOLUME' of 'MEN' (afhankelijk welk pakket je wilt winnen)
  2. Je kunt meedoen tot 16 september 2020
  3. We maken de winnaars op 17 september bekend op FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 3 pakketten weggeven, elk pakket is samengesteld voor een andere haarbehoefte. Dus doe mee en kies jouw persoonlijke haarpakket!

Pakket 1 - PURE twv €83,50

Hoe puur wil je het hebben? Deze shampoo is geschikt voor zelfs de meest gevoelige hoofdhuid, zwangere vrouwen en kleine kinderen.

Pakket 2 - VOLUME twv €56,50

Stimuleert de bloedsomloop en geeft nieuwe energie aan de haarzakjes. Antiseptisch, ontvettend én hydraterend. Geschikt voor haar dat zwaar aanvoelt of snel vet wordt.

Pakket 3 - MEN twv €83,50

De Deep Wood Shampoo en Conditioner stimuleert de haarzakjes, versterkt de haargroei en reinigt de hoofdhuid mild. Geschikt voor stress gerelateerd haarverlies, dunner wordend haar en een gevoelige hoofdhuid met roos, eczeem en jeuk. Perfect pakket voor mannen!