Home Winnaars ITVA 2020 bekend
Hair update

Winnaars ITVA 2020 bekend

Helaas kon de grote finale van de 17e editie van de Wella Internationale TrendVision Awards in Sevilla dit jaar geen doorgang vinden door de corona-crisis. Daarom zijn de winnaars op een andere manier tot stand gekomen. Er waren 9000 inzendingen uit 39 landen en de winnaars werden virtueel op Instagram (@wellahair) bekendgemaakt.

Het is dit jaar niet anders, maar dat doet niet af aan de passie en het talent van de deelnemers. Helaas is Nederland niet in de prijzen gevallen.

De de recente ontwikkelingen hebben de kappersbranche hard getroffen, want het draait in het kappersvak juist om het contact tussen de kapper en de klant. Desondanks wilden we toch de winnaars bekendmaken als erkenning van hun talent en potentieel en bovendien kan de branche wel wat positief nieuws gebruiken. Stay safe, stay strong!

Sylvie Moreau, President Coty Professional Beauty

International Creative Artist of the Year 2020

De winnaar is Charles Junior Louw uit Zuid Afrika.

International Color Artist of the Year 2020

De winnares is Charles Anastasiya Kholmanskih uit Rusland.

Beide winnaars zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het Coty Professional Beauty Destination Event, dat in september staat gepland op Gran Canaria in Spanje. Dit event bestaat uit 3 dagen vol shows, educatie en netwerk events.

Leuk ander nieuws is dat het moederbedrijf van Wella International, Coty, momenteel ook volop desinfecterende gels aan het produceren is, om zo ook haar steentje bij te dragen aan deze crisis, die de hele wereld raakt.