Home Wella bestaat 140 jaar en viert dat met #140changemakers
Hair update

Wella bestaat 140 jaar en viert dat met #140changemakers

Wella Professionals, één van de wereldleiders in professionele haarkleuringen, viert haar 140-jarig jubileum met de lancering van een collectie gemaakt door de changemakers van het merk van over de hele wereld.

De collectie is een eerbetoon aan het nieuwe motto:  MAKE CHANGE. Make Change is gelanceerd om de branche te blijven inspireren en laat zien dat verandering begint in de salon maar veel verder gaat dan de stoel alleen. De stylisten-community van Wella Professionals zorgt elke dag voor verandering en met deze collectie-visual toont Wella haar liefde voor de creaties en transformaties in de branche.

Feest van kleur

#140changemakers is gelanceerd in oktober 2019 en sindsdien hebben we een feest van de meest prachtige haarkleurtransformaties van Wella Professionals 'coloristen op Instagram gezien. Deze collectie is samengesteld en geleid door Rossano Ferretti, Global Ambassador, zal Wella Professionals.

Blond populair

De #140changemakers-campagne telt maar liefst meer dan 8.000 inzendingen uit 23 landen. Transformaties van blond haar waren het populairst, goed voor bijna 70% van de inzendingen, gevolgd door rood met 13% en vervolgens een reeks andere kleuren, waaronder brunette, roze, pastel, violet, grijs en metallic. In totaal hadden #140changemakers samen een totaal wereldwijd bereik van 10 miljoen op Social Media.

De Nederlandse winnaars

  • @yuliyadelight – Yuliya Almetova STAR.LAB Rotterdam
  • @shaar_85 – Shari Sahertian – Michel Arendsen Kappers – Utrecht
  • @het.haarpand Wendy van Nielen Het Haarpand Rotterdam
  • @hairbymarisje Mariska Motzheim – Sjenkels Delft

Rossano Ferretti

"Met de # 140changemakers-jubileumcollectie wil ik stylisten over de hele wereld trots maken en hun ongelooflijke ambacht tot leven brengen. Onze stylistengemeenschap wordt continu geïnspireerd door de unieke schoonheid van hun klanten en deze collectie toont de creativiteit achter elke haartransformatie. Bij het samenstellen van de collectie heb ik de looks geselecteerd op basis van techniek, creativiteit, draagbaarheid en gezondheid - er is geen schoonheid zonder gezond haar, ”aldus Rossano Ferretti.