Home Welke lifestyle heeft jouw haar?
Hair update

Welke lifestyle heeft jouw haar?

Lifestyling heet de nieuwe stylinglijn van het sympathieke merk Milk–shake van Z.one Concept. Wat een leuke naam! En zoals je op verschillende wijze van je lifstyle kan genieten, kun je ook met je haar eindeloos variëren. De ene dag met je relaxed met een natural look, terwijl je op een ander moment helemaal los kunt gaan met een bos big hair! De volledige lijn wordt dit jaar gerestyled en uitgebreid en zal ongeveer 12 producten bevatten, waarmee je oneindig veel variaties kunt maken. De eerste 3 producten zijn twee hairsprays in verschillende holds en een droogshampoo.

milkshake-lifestyling-01

In een paar simpele stappen switch je van een look naar de ander, jij mag kiezen wie je bent!

Fabulous

milkshake-strong-hairspray

Dat ben je met de strong hold hairspray voor gekleurd haar. Deze hairspray heeft een sterke houdbaarheid en is speciaal geformuleerd om structuur en houdbaarheid te geven. Geeft fixatie aan elke styling met behoud van de natuurlijke beweging van het haar.

1e indruk: Fijne nevel die niet plakt en heel subtiel naar vanille ruikt. Mijn haar voelt stevig, maar niet als een 'helm' - het haar beweegt nog steeds.

Flexible

milkshake-medium-hairspray

Wil je meer beweging in het haar? Deze haarlak heeft een medium hold en houdt je styling in model met een natuurlijke en flexibele houdbaarheid. Geeft volume en glans en laat geen ongewenste productresten achter en verzwaart het haar niet.

1e indruk: Merk in eerste instantie weinig verschil met de strong hold. Misschien dat ik het product iets minder in het haar voel, maar hiervoor zou ik het langer moeten testen. Geur is in ieder geval net zo lekker!

Magic

milkshake-dryshampoo

In een mum van tijd tover je een ingezakt kapsel weer om tot een frisse look. Alsof je net je haar hebt gewassen! Je hoofdhuid wordt opgefrist voor een fris, schoon gevoel zonder gebruik van water, voor een luchtig resultaat zonder productresten. Geeft het haar een langere tijd een schone uitstraling.

1e indruk: Bijna geurloze poedermist die direct mijn haar meer volume geeft en alle vettigheid wegsmelt. Mijn haar zag er meteen weer luchtig en fris uit!

milkshake-lifestyling-02

Wat ben jij vandaag?