Home Weerbarstig haar wordt weer sexy & pluisvrij met Keratin Revolution
Hair update

Weerbarstig haar wordt weer sexy & pluisvrij met Keratin Revolution

Een nieuw revolutionair concept voor weerbarstig haar. Keratin Revolution heeft de keratine behandeling, die ontstaan is in Brazillië, verfijnd en ontwikkeld tot een salonbehandeling met geweldige resultaten. Keratin Revolution maakt het haar glad, pluisvrij en handelbaar. Keratin Revolution is in Engeland ontwikkeld en claimt helemaal veilig te zijn. 100% formaldehyde-vrij en wat ook héél belangrijk is: ze gebruiken geen afgeleiden van formaldehyde! Deze behandeling is dus niet te verwarren met een straighteningsbehandeling. Het haar wordt er niet steil van, maar wel makkelijker te stylen en de pluis is ook verdwenen. Het product is wettelijk gecertificeerd en goedgekeurd door Britse testlaboratoria. Zou dit dan de behandeling zijn waar we allemaal op hebben gewacht? Mooi haar zonder nare bijwerkingen? Ik ben heel benieuwd en wil het product zeker een keer gaan proberen. Natuurlijk zal ik daar dan ook weer uitgebreid verslag van doen!
De behandeling is geschikt voor alle haartypen en je laat het bij de kapper doen. Het systeem blaast de keratine diep in het haar, waardoor het haar zijdezacht aanvoelt en uiterst soepel valt. Het resultaat van de Keratine behandeling is blijvend tussen de drie en vijf maanden, maar dit is afhankelijk van hoe je je haar verzorgt. Zo mag je tot 3 dagen na de behandeling je haar niet natmaken en als het al nat wordt kun je het beter meteen droogföhnen. Zo geef je de keratine goed de kans om diep in je haar te dringen waardoor de behandeling langer blijft zitten.
Er zijn ook producten voor thuisgebruik. Keratin Revolution beweert dat de behandeling een langere levensduur heeft bij gebruik van deze producten. Er is een shampoo en een conditioner.
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Keratin Revolution.