Home We kunnen binnenkort weer naar de kapper!
Hair update

We kunnen binnenkort weer naar de kapper!

Hebben jullie het goede nieuws al gehoord? Maandag 11 mei mogen de kapsalons en nagelstudio's weer open en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Dus al die vervelende dode puntjes, uitgezakte coupes, doffe kleuren en uitgroei behoort binnenkort weer tot het verleden tijd. Want waarom is een bezoekje aan de kapper eigenlijk zo belangrijk?

Iedereen weet hoe erg een bad hair day kan zijn en juist in deze spannende en moeilijke coronatijd is een beetje aandacht voor jezelf juist een must. We vertellen je waarom we zo blij zijn met dit nieuws!

  1. Even een verwenmomentje voor jezelf en je onderdompelen in 100% aandacht van diegene die je mooi wil maken, je kapper!
  2. Mooi haar geeft je zelfvertrouwen en niemand kan je dat gevoel zo goed geven als je kapper.
  3. Een bezoekje naar je kapper is een feel good moment, weer even wat sociaal contact na die lange periode van isolatie.
  4. Je kunt je kapper weer uitgebreid om haaradvies vragen en meteen je favoriete producten kopen.
  5. Het wordt zomer en wie heeft nou geen zin in een nieuw kleurtje of een nieuwe coupe?

Maak meteen je afspraak zodat de voorpret kan beginnen; een verwenmoment om naar uit te kijken! Houd er wel rekening mee dat alle kappers het beredruk zullen hebben, want iedereen wil natuurlijk hun haar laten doen. Je zult nog steeds afstand moeten houden en dat betekent dat je kapper veel minder klanten tegelijk in de salon kan hebben. Het kan dus even duren voordat je een afspraak hebt. Er zullen nieuwe regels gelden, vraag je kapper er naar. Zij zullen er alles aan doen om je bezoek veilig te laten verlopen. Zoals we op de persconferentie al konden horen, zal daarbij ook horen dat er gevraagd zal worden naar je gezondheid. Als we allemaal geduld hebben en meewerken, zit straks iedereen weer blij in de kappersstoel en wat zal dat een vrolijk straatbeeld opleveren!

Belangrijk! En ... vergeet niet dat de kappers het moeilijk hebben gehad de afgelopen weken en jij ze enorm hebt gemist. Koop daarom een paar extra producten, boek een extra treatment of een blow-dry tussendoor. Laat je kapper ook op deze manier weten dat je hem of haar steunt!

Het beste wat deze ellendige tijd heeft opgeleverd is misschien wel dat wij nu onze kappers nog meer waarderen dan hiervoor. Want we weten nu hoe wij onze mooimakers hebben gemist de afgelopen weken.

Heb jij je afspraak al gemaakt?

Cover: AW Creative