Home We can be Hair Heroes!
Hair update

We can be Hair Heroes!

Bezoek je kapper tijdens de Hair Heroes Nationale Salonactie 2011, doe een donatie en steun de strijd tegen kindermisbruik.
Stichting Hair Heroes werd in 2010 in het leven geroepen om de Nederlandse kappersbranche de handen ineen te doen slaan tegen kindermisbruik in Zuidoost-Azië. De eerste Nationale Salonactie was een groot succes, ruim 380 kapsalons deden mee. Met de opbrengst van de Nationale Salonactie steunt Hair Heroes de projecten van Stichting Stop Kindermisbruik. Hierdoor kunnen honderden meisjes, die gedwongen in de prostitutie zitten, bevrijd, opgevangen en begeleid worden.
Help!
Alleen door de enthousiaste reactie en de gulle donaties van de klanten in de kapsalons, kon er een mooi bedrag worden opgehaald. Dit jaar is de Nationale Salonactie van 15 augustus t/m 15 oktober 2011. Alle kapsalons word gevraagd Membersalon te worden en een activiteit te organiseren waarbij zij hun klanten vragen een donatie te doen voor Hair Heroes. Is een kapsalon nog geen Membersalon? Dan is deze, door de klant, snel en simpel te attenderen op de actie, met de direct te printen flyer of via de button ‘Deel dit met je kapper’ op www.hairheroes.nl. Hier vind je trouwens nog veel meer Hair Heroes nieuws: kijk mee met ambassadeur Victoria Koblenko tijdens haar bezoek aan India of blik terug  op het Hair Heroes Event van vorig jaar
Ambassadeur Victoria Koblenko
Dagelijks komen vele meisjes in Zuidoost-Azië gedwongen in de seksindustrie terecht. Al vanaf vijf jaar oud worden ze mishandeld en misbruikt. De deur van het kleine hokje waarin ze opgesloten zitten, gaat alleen open voor een kommetje rijst of een klant.
Victoria Koblenko, ambassadeur van Hair Heroes: “In Zuidoost-Azië zitten duizenden meisjes opgesloten in de seksindustrie. Hun vrijheid is hen afgenomen en hoop op een toekomst is er niet meer. Samen kunnen we kindermisbruik stoppen! Met de Nationale Salonactie kunnen we de meisjes hun leven weer teruggeven!” Kijk op www.hairheroes.nl voor een video van Victoria Koblenko voor Hair Heroes in India.