Home Uitgelicht: Pure Producten van Keune
Hair update

Uitgelicht: Pure Producten van Keune


So Pure Natural Balance van Keune is ontwikkeld na een jarenlange intensieve research. Plantenextracten en essentiële oliën zijn de hoofdingrediënten. Kennis uit de phytotherapie, aromatherapie en homeopathie vormen de basis van het So Pure concept. De productfilosofie berust op de werking en geurbeleving van 100% plantaardige oliën.
Er zijn naast de So Pure Moroccan Argan Oil zes lijnen in deze serie:
1. Cooling
Een delicaat mengsel van essentiële oliën. Rozemarijn zorgt voor ontspanning en mint geeft een verkoelend effect. Het resultaat is meer energie voor lichaam en geest. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie.
2. Calming
Voor alle haartypes. Lavendel en kamille-extracten en een combinatie van essentiële oliën zorgen voor een effectieve behandeling van de gevoelige hoofdhuid. Rust en ontspanning zijn de kernwoorden voor deze geurbeleving. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie.
3. Energizing
Voor fijn en dun haar. Deze lijn is uniek omdat in-vitro tests een vermeerdere haargroei tot wel 25% laten zien bij gebruik van de So Pure growth Lotion. Stimuleert de bloedsomloop en heeft een positief effect op de haargroei. Gember en citroen, de hoofdbestanddelen, geven een fris en warm gevoel met een dynamisch effect. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie. Gepatenteerde formule.
4. Moisturizing
Voor droog haar en hoofdhuid. Een geraffineerde combinatie van organische essentiële oliën en pure plantenextracten waaronder ylang-ylang en Palmrosa-olie. Het bloemige en sensuele aroma geeft lichaam en geest een gevoel van welzijn. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie.
5. Color Care
Voor gekleurd haar. De combinatie van organische jasmijn & sandelhout zorgen voor een warm en sensueel aroma. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie.
6. Styling
De So Pure Natural Balance Styling producten zijn voor alle haartypes en modellen. Alle producten zijn gemengd met organische essentiële oliën van sinaasappel en palmarosa, voor een bloemig citrus aroma. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie. Alle So Pure Natural Balance styling producten zijn parabenen-vrij.
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Keune.