Home The making of ...
Hair update

The making of ...

Vandaag was het dan zo ver, de fotoshoot voor WieWatHaar. Dankzij de professionele aanpak van fotograaf George Wellmans, makeup artist Beryl Dingemans en styliste Femke de Harde zijn het prachtige foto's geworden!

George is een fotograaf die ik al langer bewonder en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen hij aanbood deze foto's voor mij te maken. Hij heeft in Nederland en Duitsland gewerkt voor bladen als Glamour, Avant Garde, Nouveau en Celebrity. Hij heeft een geweldig portfolio dat te zien is op www.georgewellmans.de.

Beryl woont nog maar twee jaar in Nederland met haar man en baby. Ze heeft hiervoor jaren gewerkt in Londen en Kaapstad voor bladen als Elle, Maxim, GQ, Cosmopolitain, Cosmo Bride UK en British FHM. Ze schildert ook en heeft exposities gehad in Kaapstad en vorig jaar nog in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Kaapstad is haar geboortestad maar Amsterdam begint steeds meer haar hart te stelen.

Femke heeft onder andere de styling gedaan voor MTV (voor Zarayda Groenhart) en was styliste van Georgina Verbaan. Daarnaast is Femke ook grafisch vormgever en heeft zij mij enorm geïnspireerd met haar megaproject www.verhuisdieren.nl, de matchingsite voor mens en dier. Een idee helemaal door haar bedacht en tot in de puntjes uitgewerkt.

Een superteam dus en ik ben enorm blij met het resultaat. Hopelijk zien jullie deze foto's straks terug in alle bladen. Hier kan je alvast zien hoe hard we gewerkt hebben maar ook hoeveel lol we hebben gehad. Drie vrouwen, een man en een baby. Baby Kai, het zoontje van Beryl had nog het meeste plezier op zijn eerste shoot!