Home The Hair project
Hair update

The Hair project

2019 Kortrijk Expo

The Hair Project is het mega kappersevent in België. Een event waar de laatste nieuwe trends op haarmode gebied wordt getoond. Vele spectaculaire live shows van o.a. Bianca van Zwieten ( Hair Dresser of the Year 2018), Tony Kalin, Tony & Guy, L'Oreal en Ludovic Beckers, waren adembenemend mooi. Wat een top creaties werden er getoond!

Hairstyle-02

Hairstyle-01

Het haarmodebeeld is duidelijk geïnspireerd op jaren de '70 en '80, omgetoverd tot een modern jasje 'streetstyle'. Een stijl die we beter kunnen interpreteren als de stoerdere jaren '80. Het mag allemaal wat 'gecontroleerd' wilder met minder strak geknipte lijnen, voor zowel de korte als de iets langere kapsels. Ook zien we dat de iets langere pony een comeback maakt, op een lengte geknipt die nét irriteert. Kleuren en prints zijn zeer divers en dat zien we ook in het totale modebeeld terug, alles mag en niets hoeft te matchen.

Hairstyle-04

Hairstyle-03

Felle en pastel fullhead kleuringen blijven nog steeds 'hot' maar ook accenten van warme en koele tinten in de haren gaan prima samen, de creativiteit hiervan word aan de kapper overgelaten. Anderzijds zie je ook een nog grotere opkomst van natuurlijke haarkleuringen en producten, welke zachter en milder zijn voor het haar.

Hairstyle-05

Op Men Stage liet Kevin Boon ( Beste Internationale Barber) Afro & New School technieken zien. Met zijn kijk op disconnected fades met schaar en tondeuse, vlakvormig knippen/scheren en het figuren scheren. Met prachtige resultaten! Kortom een geslaagde dag vol inspiratie.

50658667_1034583560061104_297470104935858176_n