Home Subtiele kleuren & catwalk favorieten | Haarinspiratie uit Lissabon
Hair update

Subtiele kleuren & catwalk favorieten | Haarinspiratie uit Lissabon

Vorige week was ik in Lissabon, waar Wella de nieuwe trends en productlanceringen presenteerde aan de pers. En natuurlijk waren daar ook de bekende Wella ambassadeurs zoals Eugene Souleiman en Andreas Kurkowitz.

Welle-05

Eugene  is een 'ouwe rot' in het vak en werkt al jarenlang voor alle grote modeshows tijdens de fashion weeks. Speciaal voor dit event was hij ook naar Lissabon gekomen om zijn 3 favoriete catwalk looks van dit jaar te presenteren. Zij keuze was dit jaar gevallen op John Galliano, Olivier Theyskens en Thom Browne. Eugene is grote fan van de Engelse ontwerper John Galiiano en werkt graag met hem samen. Eugene vertelt: "John kijkt naar het individu, er zijn geen regels, hij werkt niet met extensions, hij kiest voor echt haar."

Welle-03

V.l.n.r. John Galliano, Olivier Theyskens

De Belgische Olivier Theyskens liet daarentegen sprookjesachtige looks zien, vrouwen die weggelopen waren uit het bos met de takken nog in het haar. Eugene: "Olivier vertelt een verhaal met emotie, het is romantisch en donker tegelijk."

Wella-05

De ontwerper Thom Browne tenslotte, was favoriet om de fantasie bondage-achtige kapsels, die iets weg hadden van omgevallen unicorns.

Welle-01

Andreas Kurkowitz heeft een succesvolle salon in Berlijn en laat veel ingetogener kapsels zien. Mooie kleuren met subtiele schakeringen. Haar dat iedere vrouw zou willen, van blond tot donker. Zoals Andreas het zelf zei: "Color is the answer".

Welle-02