Home Roodharige vrouwen meest verrast op Valentijnsdag
Hair update

Roodharige vrouwen meest verrast op Valentijnsdag

Ruim 50% van de vrouwen vindt Valentijnsdag een teleurstelling. Ze worden door niemand verrast, zelfs niet door hun vriend of man. Dat blijkt uit onderzoek van Haarspullen.nl met ruim 600 respondenten. Voor mannen ligt het percentage zelfs hoger, voor liep Valentijnsdag uit op een teleurstelling.

Van de vrouwen die wel verrast worden, krijgt de meerderheid een cadeautje van de partner, meestal een bloemetje. Ook een avondje uit of een romantisch avondje thuis zijn  populair. Maar slechts 2% van de vrouwen zei dat ze een kaart kregen op de dag van de liefde. En geen enkele man zei een kaart te ontvangen! Van alle mannen krijgt 25% een cadeautje van zijn lief.

Roodharigen favoriet

Wanneer er wordt gekeken naar de verraste vrouwen valt op dat  roodharige vrouwen het vaakst worden verrast. Liefst 64% van de vrouwen met rood haar wordt verrast op Valentijnsdag, op gepaste afstand gevolgd door vrouwen met donkerbruin haar. Brunettes en vrouwen met zwart haar komen er volgens het onderzoek het slechtste vanaf. Slechts 40% van de vrouwen met deze haarkleur wordt verrast.

Drenthe minst romantisch

Valentijn

In Drenthe is het volgens het onderzoek slecht vertoeven volgens het onderzoek.  Bijna 70% van de Drentse vrouwen wordt op Valentijnsdag teleurgesteld. In Limburg is het niet veel beter. Daar krijgt slechts 34% van de vrouwen een verrassing van hun partner. Vrouwen in Utrecht komen er het best van af: 58% van de Utrechtse vrouwen krijgt een leuke verrassing.

Dit zou betekenen dat je als roodharige vrouw uit Utrecht de meeste kans hebt op een romantische date vanavond. Klopt dat volgens jou?