Home Party looks by Petra van den Burg
Get the look

Party looks by Petra van den Burg

De warme feestdagen staan voor de deur maar voor sommige zijn het de 'donkere dagen'. We hebben behoefte om samen te willen zijn, zoeken elkaars warmte op. Niet alleen warmte ontvangen maar ook warmte geven, vooral aan diegene die het extra nodig zijn.

Wanneer je je eigen Inner Glow voelt dan straal je dat uit. Je zult een 'lichtje' zijn voor je omgeving. 

Liefde, kindness, geduld, oprechte aandacht, kortom .... je eigen Inner Glow!

Het haar is voorbewerkt met een dunne krultang en vastgezet met naald en draad op het achterhoofd. Handige van naald en draad is dat je het makkelijk kunt modelleren in de juiste vorm. Draad heeft een prettiger draag comfort dan metalen schuifjes en men kan er zelfs mee slapen zonder problemen.

Helemaal glamour is deze BIG HAIR hairstyle. Vooraf is t handdoekdroge haar met dikke rollers ingedraaid. Spray iedere lok voor het indraaien in met een zachte haarspray voor extra volume. De ingedraaide rollers zijn verder gedroogd d.m.v een föhn. Iedere lok is bij de aanzet getoupeerd wat nog meer volume geeft. En volume poeder zorgt voor extra grip. 

We hebben het haar van Indy eerst in een strakke staart gezet bovenop haar hoofd. Het haar is extra glanzend gemaakt door een brilliantine achtige wax die alle kleine haartjes bijeen houden. De staart is vervolgens getwist en in lussen met naald en draad vastgezet aan het eigen haar. Super Sophisticated deze look! 

Coverfoto:
Bij Zara heb ik 5 fillers (opvul bollen) vastgezet op de kruin en al het haar daaromheen vastgezet met schuifspelden, deze hechten zich eenvoudig aan de fillers. D.m.v extension draad heb ik er diepte in gemaakt. Extension draad is ruw van oppervlak en hecht zich goed aan het haar, het verschuift niet. 

Over Petra van den Burg:

Award Winning Haarstylist, woonachtig in Goor/Twente waar ze ruim 17 jaar een salon runt en 26 jaar ondernemer is. Liefhebber van werken met lang haar. Van bruiden tm updo's in diverse stijlen als ook het kleuren van lang haar.  Petra won 2 x een Coiffure Award en ze werd 1ste wereldwijd bij de One Shot van Behind the Chair. Laatst genoemde award uitreiking vond plaats in New Orleans USA.  Leuk detail: de modellen op de foto's zijn Petra's tweeling dochters Indy & Zara Janssen (20 jr).

Hair & Styling: Petra van den Burg  | Foto: Jitske Seckel  | Mua: Dhani Veling  | Assistent haar: Indy Bolink  | Modellen: Indy & Zara Janssen