Home Oscars 2018: het meest opvallende kapsel
Hair update

Oscars 2018: het meest opvallende kapsel

De 90ste Academy Awards – oftewel: de Oscars – zijn weer uitgereikt. Alle celebs toonden tijdens de jaarlijkse Oscaruitreiking van 2018 niet alleen de mooiste outfits, ze laten natuurlijk ook haarstijlen zien die we vaker gaan tegenkomen in het straatbeeld de komende maanden. Lysandro van LysandroCicilia hairstyles heeft het hele event van begin tot einde gevolgd en één haartrend viel hem op bijzonder op deze avond: de strakke middenscheiding.

strakke middenscheiding

Saoirse Ronan, Gina Rodriguez, Sandra Bullock, Nicole Kidman en Kate Ampapos om maar een paar actrices te noemen kozen allemaal voor de superstrakke middenscheiding. Deze strakke scheiding hebben we vorig jaar bij de Oscars ook al gespot (Jessica Biel) maar dit jaar waren er wel heel veel van dit soort coupes te zien.

Mensen met een symmetrisch gezicht komen heel goed weg met een center parting”, vertelt Lysandro, “maar zodra je bijvoorbeeld niet de aandacht wilt trekken op bijvoorbeeld je neus, is zo’n middenscheiding geen goed idee.

Een elegante strakke look waarbij het haar helemaal strak los, in een bob, achter de oren of met een knot gedragen wordt. Gel, haarlak en haarolie wordt uit de kast getrokken om een urenlange strakke look te houden. Ook tijdens de velen after-parties na de uitreiking.

Tip

Is deze flat-head look niets voor jou? Gebruik je vingers tijdens het föhnen vanaf de wortels en geef je coupe al knedend meer volume.