Home Oplossingen van Babyliss voor futloos winterhaar
Hair update

Oplossingen van Babyliss voor futloos winterhaar

Hangt je haar slap naar beneden en ziet het eruit alsof er totaal geen leven meer in zit? Oftewel, last van pluizig, dof of futloos haar? BaByliss wil iedereen aan mooi, gezond en glanzend haar helpen en komt met dè oplossing: tools die de meest voorkomende haarproblemen eenvoudig uit de weg helpen.

Pluizig en weerbarstig haar
Als je pluizig, dof en weerbarstig haar hebt dan is één van de nieuwe BaByliss haardrogers met professionele AC-motor iets voor jou! Met de nieuwe haardrogers van BaByliss is je haar veel sneller droog, breng je je haar beter in model en wordt het mooier gepolijst. De professionele AC-motor is namelijk veel krachtiger vergeleken met normale haardrogers met een DC-motor. Dankzij de krachtige motor heb je sneller resultaat en kun je ’s ochtends een kwartier langer blijven liggen in bed!

Heb je lang en zwaar haar en gebruik je een borstel tijdens het föhnen? Gebruik dan de ultra smalle blaasmond en houdt de föhn parallel aan het haar zodat je de haarschubben goed polijst. Je zult merken dat je haar ook sneller in model valt! Dankzij de ultra smalle blaasmond wordt de warme lucht in een richting gepusht voor een prachtige shiny en gepolijste look.

Fijn en futloos haar
Als je haar fijn, dof en futloos is en je het met geen mogelijkhijd in model krijgt, dan is de Brush & Style echt iets voor jou! Het haar föhnen is altijd een optie, maar wanneer je fijn haar hebt wordt je haar meestal te snel droog. Er zit dan nog geen model in het haar en daardoor ‘over-dry’ je het haar makkelijk. Kans op volume en model in het haar kun je dan wel gedag zeggen! Met de Brush & Style zijn deze issues verleden tijd. Het haar wordt gelijkmatig gedroogd en tegelijkertijd mooi gepolijst. Het haar behoudt zijn volume en zit prachtig in model! Zet de Brush & Style tegen de aanzet van je haar en werk zo langzaam door de lengte naar je punten toe voor een maximaal resultaat. Sluit af met de koude luchtstand voor extra glans en fixatie. Zeg maar dag tegen slap en futloos haar!

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Babyliss