Home Ook The Hair X-perience 2020 uitgesteld
Hair update

Ook The Hair X-perience 2020 uitgesteld

Het kon natuurlijk niet uitblijven: The Hair X-perience die gepland stond op 7 en 8 juni 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020. De maatregel die de Nederlandse overheid sinds 23 maart j.l. oplegt met betrekking tot het coronavirus betekent dat alle evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. “Maar gezien de onvoorspelbaarheid van het coronavirus dat buiten onze macht valt, is het onmogelijk geworden om The Hair X-perience op de oorspronkelijke datum door te laten gaan. Wij vinden het op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het virus te negeren. We keken er samen met alle betrokkenen enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing. Hierbij staat de gezondheid van onze exposanten, partners, bezoekers en eigen medewerkers voorop”, verklaart Corine Visser, Event Manager van The Hair X-perience.

 

 

The Hair X-perience vindt op deze nieuwe datum gelijktijdig plaats met Beauty Days, die eveneens van datum 16 en 17 mei naar eind augustus is verschoven vanwege het coronavirus. Beauty Days is het vakevent voor de beauty profesional en richt zich op de segmenten beauty, nagels, voetverzorging, visagie en massage. Naast de datum is ook de oorspronkelijke locatie van Beauty Days is gewijzigd van Hardenberg naar Gorinchem, waardoor de beurs op zondag en maandag gelijktijdig plaatsvindt met The Hair X-perience. Visser: “Deze keuze hebben we bewust gemaakt. Kijkend naar de nieuwe datum van beide events zijn we ervan overtuigd dat dit een ideaal moment is voor professionals om zich na de zomer direct te laten inspireren voor het nieuwe seizoen en natuurlijk daarbij ook weer hun inkopen te doen. En waarom dan niet beide events onder één dak laten plaatsvinden?”

NOTE: Enkele weken na het plaatsen van dit persbericht is gemeld dat i.v.m Covid -19 het event verzet wordt naar 2021. Wij houden je op de hoogte van de nieuwe data!