Home Nieuwe krultangen van Babyliss
Hair update

Nieuwe krultangen van Babyliss

babylissWist je dat begin jaren ’60 een beroemde Parijse kapper de eerste elektrische krultang ontwikkelde? Hij noemde deze krultang ‘un BaByliss’ en creëerde hiermee een ware revolutie in de kappersbranche. Nu, ruim 50 jaar later, is BaByliss nog steeds toonaangevend op het gebied van haarstyling en wordt de krultang in Frankrijk nog altijd ‘un BaByliss’ genoemd.

In het huidige modebeeld is er nog steeds veel aandacht voor volume en krul. BaByliss introduceert daarom een nieuw assortiment krultangen, met uiteenlopende diameters om eenvoudig alle soorten krul, slag en volume te kunnen creëren. Met de 19 mm krultang creëer je eenvoudig glanzende en compacte krullen voor een eigentijdse look. Of ga deze zomer voor de ultieme beachlook met grove, nonchalante krullen en extra veel volume dankzij de nieuwste krultang met een diameter van maar liefst 38 mm. Spice up your curls en ontdek snel jouw ideale ´BaByliss´!

De nieuwe krultangen van BaByliss zijn uitgerust met de kwalitatieve Sublim Touch coating. Dankzij de ultra gladde coating glijdt de krultang gemakkelijk door je haar en wordt je haar tegelijkertijd optimaal beschermd. Deze krultangen bereiken een temperatuur van 180°C en zijn slechts in 1 minuut op de gewenste temperatuur! Met de ideale krultangen van BaByliss kun je dus op een veilige en snelle manier je haar fantastisch krullen en creëer je eenvoudig elke gewenste look.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Babyliss.