Home Nieuw van Alterna: kaviaar tegen haarbeschadiging
Hair update

Nieuw van Alterna: kaviaar tegen haarbeschadiging

“Klinisch is bewezen dat het haarbeschadiging met 95% verminderd”


Alterna gaat de strijd tegen haarbeschadiging verder aan en zet haar krachtigste middel in: kaviaar. Het ultraluxe haarverzorgingmerk uit Los Angeles breidt hun alom geprezen Caviar lijn uit met een viertal innovatieve haarherstellende producten ofwel de Caviar RepairX reeks. Naast het natuurlijk bevorderen van dikker, voller en sterker haar van binnenuit, hebben de producten van de Caviar RepairX lijn een extra toegevoegde waarde, zij behandelen beschadigd haar op professionele wijze en het hoogst denkbare niveau in 3 simpele stappen:  herstructureren, herleven en herstellen.

Stap 1: Herstructureren
De essentiële voedingsstoffen (vetzuren, vitamines, mineralen en proteïnen) worden afgegeven aan de vezellaag, deze voeden het haar en zorgen er tevens voor dat het haar van binnenuit versterkt wordt. Het repareert de gaatjes en oneffenheden van de beschadigde schubbenlaag, waarna vervolgens de beschermende laag van het haar afgesloten wordt om zo de voedingstoffen op te slaan.  Het resultaat? Beschadigd, poreus haar wordt waanzinnig goed versterkt en is in staat om vocht vast te houden.

Stap 2: Herleven
De schubbenlaag wordt verstevigd met een beschermende laag die de haarstreng versterkt en verzacht, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen het binnendringen van vrije radicalen, alsmede het voorkomen van eventuele toekomstige beschadigingen. Stug, beschadigd haar voelt binnen no time heerlijk glad, überzacht aan en is optimaal handelbaar geworden.

Stap 3: Herstellen
Vervolgens wordt het haar volledig hersteld naar zijn gezonde staat van vóór de beschadiging. De haarschubben van de schubbenlaag komen namelijk plat te liggen zodat er weer een fantastisch glanzend oppervlak ontstaat. Het haar heeft een uitzonderlijke glans en is volledig hersteld.

Producten
Instant Recovery Shampoo & Conditioner

Instant Recovery Shampoo & Conditioner
Micro-Bead Fill & Fix Treatment Masque
Re-Texturizing Protein Cream

De Caviar RepairX lijn repareert niet alleen de gaten en oneffenheden in de schubbenlaag, maar versterkt het haar door het sluiten en verzachten van het haaroppervlak, om vervolgens te zorgen voor hersteld haar in de gezonde staat van vóór de beschadiging.   

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Alterna