Home NIEUW MERK: BIO A + O.E.
Hair update

NIEUW MERK: BIO A + O.E.

Nederland is weer een nieuw kappersmerk rijker. Alsof er niet genoeg waren, zou je denken. Maar dit Italiaanse merk klinkt toch wel bijzonder. De merknaam BIO A + O.E. komt van BIO A  dat BIO ACQUA (Biologisch water) betekent, het plantaardige water verkregen door het distilleren van organische geneeskrachtige planten. O.E. betekent ESSENTIËLE OLIE (100% puur essentieel) ook verkregen door het distilleren van organische geneeskrachtige planten. Oprichten Andrea gelooft in Eco-Biologisch, want zoals hij zegt: "Wat heeft het voor een zin om veel geld uit te geven aan chemische producten die goedkoop te maken zijn, schadelijk zijn voor het milieu en gezondheid, korte termijn resultaten garanderen, maar op de lange termijn beschadigen het haar beschadigen?"
BIO A + O.E. heeft het Ecocert certificaat, wat betekent dat: 98,5% van alle ingrediënten komen uit de natuur en 88,1% van alle ingrediënten komen van biologische teelt. 
Na 21 dagen zou je haar ontgift van chemicaliën zijn, krijgt het haar zijn natuurlijke glans en zachtheid terug  en volume en sterkte nemen toe. Als je altijd chemische producten gebruikt, is je haar bedekt met een chemische filmlaag die is opgebouwd uit siliconen en aardolieproducten. Deze filmlaag maakt transpiratie moeilijker en het voorkomt of het remt de opname van BIO A+O.E.`s actieve plantaardige en biologische ingrediënten waardoor ze in de eerste week van het gebruik minder effectief zijn.
styling-bioA+OEOok het stylen wordt anders aangepakt: geen gel, geen hairspray, geen mousse meer, mar natuurlijke stylingproducten die het haar zacht en los maken. De Nourishing Mask kreeg ik alvast mee om te testen, dus lees binnenkort de review!
Marit Heemskerk | Wiewathaar.nl