Home Nieuw in de salon: Redken Extreme Length Triple Action Treatment
Hair update

Nieuw in de salon: Redken Extreme Length Triple Action Treatment

Redken introduceert een nieuwe treatment voor thuisgebruik: Extreme Length Triple Action Treatment voor langer en sterker haar. Ideaal dus voor iedereen die graag het haar wil laten groeien, maar toch een volle bos wil houden!

Deze treatment gaat haarbreuk tegen op de hoofdhuid, lengtes en haarpunten. Als nieuwste toevoeging bij de Extreme Length familie, breidt de Redken Triple Action Treatment het aanbod van de lijn uit met extra voordelen en ingrediënten om alle haartypes hun gewenste haarlengte te helpen bereiken. 

Anti-haarbreuk

De Triple Action Treatment biedt all-in-one verlengende verzorging door de hoofdhuid te voeden, het haar te versterken en te beschermen tegen haarbreuk. Deze nieuwe behandeling is een ideale mix van efficiënte ingrediënten die perfect zijn voor haar dat snel afbreekt. Het is geformuleerd met niacinamide, biotine en castor olie. Er is ook een combinatie van kationische oppervlakte actieve stoffen, siliconen en glycerine om onmiddellijk het haar te transformeren, zonder het te verzwaren. ​

Deze 5 minuten behandeling helpt haar en hoofdhuid gezond te houden, versterkt de lengten en vermindert zichtbaar gespleten punten voor langer en sterker haar. Het is geschikt voor alle haar typen en texturen die langer haar willen.