Home Nieuw in de salon: L’ANZA T.R.U.E. Shampoo & Conditioner
Hair update

Nieuw in de salon: L’ANZA T.R.U.E. Shampoo & Conditioner

L'ANZA introduceert een nieuwe milieuvriendelijke lijn: T.R.U.E. Deze letters staan voor Transparancy. Responsibility. Uncompromising. Earth. Vier punten van aandacht die voor L’ANZA onlosmakelijk zijn verbonden met een zuiver geweten.

Altijd transparant (wat zit er in onze producten), verantwoordelijk (hoe kunnen we bijdragen aan een betere toekomst), compromisloos (geen concessies doen aan wat goed is voor mens en milieu) en gericht op onze aarde (samen aan het werk voor een betere planeet).

Clean Shampoo en Pure Conditioner

Vanuit deze overtuiging ontwikkelde L’ANZA een professionele, duurzame Clean Shampoo en Pure Conditioner onder
het label T.R.U.E. Beide zo clean & pure als maar kan. De baanbrekende, zuivere formules zijn gecombineerd met duurzame, innovatieve verpakkingen. Niet zomaar een nieuwe lijn – een nieuwe beweging in professionele schoonheid.

Zuivere ingrediënten

T.R.U.E. is vrij van siliconen, PEG’s, kleurstoffen, parabenen, sulfaten en gluten. De flacons bestaan voor 100% uit gerecycled PCR (Post-Consumer Resin), waarvan meer dan 96% ocean-bound plastic is. Dit is plastic zwerfafval dat in de oceaan terecht dreigt te komen. Het krijgt een nieuw leven in T.R.U.E. en is zelf ook weer volledig recyclebaar.

Vegan & dierproefvrij

T.R.U.E bevat geen ingrediënten afkomstig van dieren of dierlijke bijproducten. Wij onderzoeken of testen onze producten niet op dieren.