Home NIEUW in de salon: kleurbescherming, blow-out spray & milde verzorging
Hair update

NIEUW in de salon: kleurbescherming, blow-out spray & milde verzorging

Persbericht-Wella-SP-AlternaDe scholen zijn weer begonnen en de zomer loopt op zijn einde. In de herfst staan  nieuwe trends centraal en is het tijd voor een kapperbezoek. Zonvakanties zijn heerlijk, maar schadelijk voor je haar door de UV stralen en het uitdrogende zeewater! Je haar laten bijkleuren volgens de laatste mode, extra milde verzorging en een goede haircut helpen je er snel weer bovenop! De nieuwe haarproducten staan dan ook in het teken van kleur, verzorging en styling.
NIEUWE LIJN: Wella Professionals Elements, geïnspireerd door de natuur
Wella-elements
Wella Professionals introduceert Elements: de eerste verzorgingsproducten van Wella Professionals die vrij zijn van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen en die tot tien keer meer keratinebescherming geven voor herstelde vitaliteit van je haar.  Keratine is het hoofdbestanddeel van het haar, de proteïne waaruit het haar is opgebouwd. Wella Professionals Elements beschermt de integrale keratinestructuur, zodat je haar er glanzend en gezond blijft uitzien, zonder gebruik te maken van sommige chemicaliën die voorkomen in haarverzorgingsproducten.
NIEUWE PRODUCTEN: 
Elements Renewing Shampoo
Elements Renewing Conditioner
Elements Renewing Mask
Elements Conditioning Leave-in Spray
Alterna: Blowdry in a can
cav_style_perfect_texture_spray-big 
De tijd van perfect gestyled haar is voorbij. Volume, textuur en een 'undone' effect is waar het om gaat. Met deze 'Blow dry in a can'  creëer je dit effect in een handomdraai, maar dat is nog lang niet alles! Deze veelzijdige Caviar Anti-Aging Perfect Texture Finishing Spray van Alterna geeft multidimensionale textuur, vorm, volume en veerkracht aan elk type haar. Body gevende polymeren creëren onzichtbare ruimtes tussen de haren en voorkomt samenplakken. Het haar is zacht en makkelijk doorkambaar zonder dat het haar poederachtig wordt. Het resultaat is een simpele rekensom: 50% droogshampoo + 50%  haarspray = 100% perfectie.
NIEUWE PRODUCTEN:
Caviar Anti-Aging Perfect Texture Finishing Spray
Nieuw System Professional Color Save
System-Professional-color-save
De Color Save lijn van System Professional verlengt de levendige, in de salon verkregen haarkleur effectief dankzij een speciale technologie die zorgt voor gezond uitziend haar. System Professional Color Save bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Masker, Color Finish en een NIEUWE leave-in Bi-Phase Conditioner voor dagelijks gebruik thuis. Deze producten, tezamen met Color Save Infusion en Emulsion, worden ook gebruikt bij de intensieve Color Lock salonbehandeling die het haar voorbereidt op de haarkleuring. De Bi-Phase Conditioner en vernieuwde en verbeterde Color Save Shampoo bevatten beiden het nieuwe Microlight 3D Complex dat vervaging en dof worden van de haarkleur voorkomt en de haarkeratine – de proteïne waaruit het haar is opgebouwd – beschermt tegen beschadiging door vrije radicalen met als resultaat een haarkleur die helderder en langer glanst.
NIEUWE PRODUCTEN:
SP Color Save Bi-Phase Shampoo
SP Color Save Bi-Phase Conditioner