Home NIEUW in de kapsalon: innovatieve producten van Kérastase, Alterna, Keune, Balmain Hair en Glynt
Hair update

NIEUW in de kapsalon: innovatieve producten van Kérastase, Alterna, Keune, Balmain Hair en Glynt

salonproducten-nieuwsWat zijn de nieuwe producten in de salon? Lees hier alles over de allernieuwste professionele haarproducten. Alle afzonderlijke producten staan op de website zodat je een review kunt schrijven als je een product hebt gebruikt.

kerastase0coutyre-styling

Kérastase introduceert Couture Styling: 7 luxe styling producten
Het geheim van een perfecte look schuilt volgens Kérastase in een creatie die het haar tot in de perfectie laat schitteren. De Italiaanse haarstylist Luigi Murenu, die bekend staat om zijn briljante en vindingrijke creaties van o.a. Madonna en Gisele Bündchen, is intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze prachtige Couture Styling lijn. Luigi is de absolute meester in het creëren van op maat gemaakte looks die elegantie, dynamiek en persoonlijkheid uitstralen. De producten van de Couture Styling lijn zorgen voor een fusional hold en absolute vrijheid van beweging zonder het haar te verzwaren. Een absolute revolutie op het gebied van styling. Prijzen starten bij €25,-

NIEUWE PRODUCTEN: Forme Fatale | Lift VertigeSpray à PorterMousse BouffanteBoucles d’ArtGloss AppealTouche FinaleLaque Couture 

alterna-2-minute-touch-up

Alterna Haircare 2-minute Root Touch-up
Zeg maar vaarwel tegen de frustratie van uitgroei of grijze plukken! Het Amerikaanse “skincare for hair” merk Alterna biedt de perfecte oplossing tegen uitgroei en grijze lokken... de 2 Minute Root Touch-Up! Dit product is een snelle, eenvoudige manier om uitgroei of grijze haren tussen de kleuringen in, bij te werken. De speciaal op mineralen gebaseerde gelformule droogt snel en zorgt ervoor dat het haar niet beschadigd wordt. Een fijne en gemakkelijke bijkomstigheid: de applicator zorgt voor een volledige dekking en je wast de kleuring er na één keer wassen al uit!

NIEUWE PRODUCTEN: 2-minute Root Touch-up

Keune-Blonde

Keune Cares for blondes
Voor de nieuwste blondtinten ga je naar de Keune Kapsalon. Keune lanceert nu een complete serie van acht oplichtende blondtinten, Tinta Color Ultimate Blonde. Daarnaast komt het merk met de Ultra As Blonde, een ultra oplichtende haarkleur met een koel effect. Deze zachte haarkleuring kan tot maar liefst zes hoogtes oplichten. Het geheim achter de lange houdbaarheid van de nieuwe tinten van Keune is Triple Color Protection voor voeding, herstel en bescherming van het haar. Blond haar vraagt om een speciale verzorging. De Care Line Platinum Blonde verbetert het platina karakter van koele blondtinten en neutraliseert een ongewenste gele ondertoon in lichtblond haar.

NIEUWE PRODUCTEN: Care Line Platinum Blonde Shampoo | Care Line Platinum Blonde Conditioner

Balain-argan-elixer

Balmain Paris Argan Moisturizing Elixir
Met de Balmain Paris Argan Moiturizing Elixir herstel je het beschadigde haar, met als resultaat sterk en glanzend haar. Het verjongende, puur organische argan olie serum geeft je haar een instant boost, door het creëren van een soepele, zijdeachtige en gezonde look.

NIEUWE PRODUCTEN: Balmain Paris Argan Moisturizing Elixir

glynt-mangala

Glynt introduceert Mangala private formula
Met de nieuwe Mangala private formula kleurkaart kan de kapper een eigen Mangala private formula mengen. Deze is te gebruiken in de salon of thuis om de kleur kan opfrissen. Mangala is een kleurconditioner, geen haarkleuring. Deze producten zijn ontwikkeld om de haarkleur op te frissen, maar vormen geen vervanging van de kleurbehandeling. Evenmin zijn ze volledig dekkend op licht of wit haar, omdat het kleurresultaat altijd transparant blijft.

NIEUWE PRODUCTEN: Mangala Kleurconditioner

Deze informatie is overgenomen van persberichten van de leveranciers. Wiewathaar.nl heeft deze producten niet zelf getest.