Home Nieuw haarconcept geeft beschadigd haar een boost!
Hair update

Nieuw haarconcept geeft beschadigd haar een boost!

Vita Hairlight is al een groot succes in Duitsland en komt nu ook naar Nederland!

Met de Vita Hairlight behandeling - gebaseerd op lichttherapie - biedt de kapper een extra service waarmee beschadigd haar weer wordt hersteld en de haarkleur langer houdbaar wordt. Grijsdekking wordt verbeterd en krullen weer elastisch. Het mooie van deze behandeling is dat er geen chemie aan te pas komt! Ideaal dus voor mensen met futloos en beschadigd haar!

De schubbenlagen van beschadigd haar worden in een korte tijd volledig gesloten waardoor er een geweldige glans ontstaat en een mooiere kleur reflectie. Een slechte elasticiteit van het haar herstelt zic waardoor uitzakkende krullen weer tot leven komen, en futloos haar krijgt zijn volume weer terug. Vita Hairlight is bijzonder voor een beter kleurresultaat, de bekende problemen rondom het teruglopen van de rode tinten is met deze behandeling voorbij het loopt niet meer terug en houden veel langer.

Medische onderzoek (op meer dan 10.000 behandelingen) heeft aangetoond dat bij 90% van de vrouwen en 50% van de mannen haaruitval wordt tegengegaan.