Home NIEUW: De allereerste gel-mousse shampoo
Hair update

NIEUW: De allereerste gel-mousse shampoo

Een magisch ingrediënt, een innovatieve technologie en een totaal nieuwe shampoo beleving!

Hair-doctor-magic-mousse-sh

Dat is de nieuwe Magic Mousse Shampoo van het Duitse haarverzorgingsmerk Hair Doctor. Deze innovatieve herstellende shampoo is geschikt voor alle haartypes. De ingrediënten bestaan uit Inca Inchi olie, zijdeproteïne en panthenol en de shampoo bevat geen parabenen en siliconen. Door een pompje gel door de handen te wrijven, ontstaat een microfijne en ultralichte mousse die je makkelijk door het haar kunt verdelen; het haar wordt goed doorkambaar en niet verzwaard of vettig.

Magisch ingrediënt
HD-Magic-Mousse-Shampoo_2Het amazoneregenwoud geldt als het gezondheidsreservoir van de wereld. De “gouden noot” (Sacha Inchi) wordt door de lokale Inca’s vereerd om zijn magische en verjongende krachten. De olie van de Sacha Inchi noot bevat tot 93% waardevolle onverzadigde vetzuren, Omega 3, Omega 6 en Omega 9 met vitamine E, F en A. Het is een van de gezondste oliën ter wereld. De bijzondere eigenschappen ondersteunen de herstellende werking van huid en haar. Beschadigd haar voelt weer als herboren.

 

 

 

Hair Doctor
Dit is een innovatief, professioneel Duits haarcosmeticamerk. Het merk gebruikte als een van de eersten arganolie in haar verzorgings- en stylingproducten. Alle producten van Hair Doctor zijn vrij van parabenen.

Dit product wordt momenteel getest, lees de review binnenkort op de site!

Dit artikel is overgenomen van een persbericht