Home Nederlanders geven hun kapper gemiddeld een 9,1
Hair update

Nederlanders geven hun kapper gemiddeld een 9,1

Bij De Verkiezing van de Leukste Kapsalon hebben al ruim 44.000 Nederlanders een stem uitgebracht. Iedereen mag cijfers geven voor de gezelligheid/sfeer, klantvriendelijkheid, de kwaliteit van koffie en thee en de inrichting/interieur. Gemiddeld geeft men een 9,1 aan zijn of haar kapsalon. Stemmen kan nog tot en met 31 juli aanstaande via www.kapsalonvanhetjaar.nl
 
Verkiezing per gemeente, provincie en landelijk
In alle 415 gemeenten van Nederland wordt er gezocht naar de leukste kapsalons. Na 31 juli gaan de winnaars per gemeente door naar de provincieronde. Uit de provinciewinnaars komt de landelijke winnaar. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals de nieuwe iPad, wellness-arrangementen en een jaar lang gratis naar de kapper.
Goede doelen
Er zijn geen kosten verbonden aan de nominaties en het stemmen. Voor iedere stem keren de sponsors van deze verkiezing samen met haar partners € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende 3 goede doelen: Pink Ribbon, CliniClowns of War Child.
Organisatie
De Verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Thermen Bussloo en VakantieVeilingen, de maatschappelijke partner Pink Ribbon, CliniClowns en War Child. De organisatie is in handen van Vote Company.
WieWatHaar
Ook wij gaan straks uitgebreid aandacht besteden aan de uitslag. Lees binnenkort meer!