Home My 80’s love!
Hair update

My 80’s love!

Jaren geleden stelde ik mezelf de vraag: “Wat is mijn signatuur binnen mijn werk?” Of te wel, wat is mijn stijl, waar sta ik voor en wat inspireert mij? Een hoop vragen wat veel denkwerk opleverde. Ik heb mezelf op een avond in de salon opgesloten en foto’s van al mijn shoots op de vloer uitgestald.

Werkelijk alles ging door mij heen: ongeduld, onzekerheid, faalangst, liefde voor het ambacht en nog veel meer. Een ding stond vast, ik zou en moest erachter zien te komen wat mijn drive is! Je begrijpt, dat gebeurt niet in één avond. Maar deze avond veranderde en verlichtte wel duidelijk mijn pad om te komen waar ik nu ben. Wat duidelijk werd is dat de tijdlijn van het leven mij inspireert met de daarbij behorende creatieve mensen die geleefd hebben en met een link naar de mode en kunst in de verschillende decennia. Zo zie je dat alles uiteindelijk met elkaar verbonden is.

Zo ben ik afgelopen jaren gevangen door de 80’s, ook omdat ik die periode goed voor de geest kan halen, want het is immers mijn kindertijd geweest ? Mijn liefde voor muziek is een plus als het gaat om inspiratie opdoen. Van daaruit is mijn 80’s Bob-Art ontstaan, een training waar je verschillende knip-technieken kunt leren die samenkomen in o.a. deze inspirerende bob.