Home Met de handen in het haar: alle salons dicht!
Hair update

Met de handen in het haar: alle salons dicht!

Wie had dit kunnen voorspellen en wat verschrikkelijk nieuws voor al die hardwerkende ondernemers, die al een zwaar jaar achter de rug hebben ... ik word er helemaal verdrietig van! Eerst moesten ze om 6 uur dict, toen nog een uurtje vroeger en altijd weer zetten al deze kanjers die ons mooi willen maken de schouders eronder. En na alle genomen maatregelen, alle afspraken die telkens maar weer verzet moesten worden nu helemaal dicht? Het nieuws komt aan als een bom. Zaterdagavond voor kerst en we moeten aanhoren dat Nederland op slot gaat!

Drukste week voor kerst en alle salons dicht!?

Ja en niet alleen de salons, bijna alles gaat op slot! ? Laten we in ieder geval hopen dat al die ondernemers voldoende gecompenseerd worden. Wat gaan wij doen? Tja, wat kunnen we doen, behalve artikelen blijven publiceren over deze mooie branche. We gaan natuurlijk ook nu kijken waar behoefte aan is en wat we kunnen betekenen.

Koop alleen nog bij de kleine ondernemer!

Wat kunnen jullie doen? Voor nu zou ik aanraden om je schoonheidssalon of kapsalon leeg te kopen. NIETS online bestellen bij de grote webshops, maar steun de kleine ondernemer en bel je kapper of schoonheidsspecialist voor leuke cadeau ideeën en zorg dat er zoveel mogelijk beautyproducten onder de kerstboom komen te liggen!

Inhaalslag

En straks in januari? Als de salons weer open mogen, maak dan meteen die afspraak en laat je mooi maken alsof het elke dag een feestje is. Gun jouw kapper straks die inhaalslag!