Home Margriet Winterfair 2013 - hét fotoverslag
Hair update

Margriet Winterfair 2013 - hét fotoverslag

fotoimpressie-margriet-winterfairDe Margriet Winterfair is weer voorbij en de spiegeltent waar een week het Beauty Plaza werd gehouden, staat deze zomer weer op de Parade. Wiewathaar.nl was dit jaar verantwoordelijk voor de invulling van het Beauty Plaza en Fuente, Superlooks, TEAM Kapsalon en Balmain Hair hebben 7 dagen vele vrouwen tips gegeven, tricks geleerd en vooral geïnspireerd. 

Maar liefst 70.400 bezoekers hebben de Winterfair bezocht, een recordaantal! Wiewathaar.nl bood de bezoekers van de Winterfair de mogelijkheid om zich te laten vastleggen op de foto en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, uit het hele land lieten zich spontaan fotograferen. Alleen of samen met vriendin, zus, partner, oma of moeder. Er is 7 dagen lang hard gewerkt, bijna 6.000 flyers zijn uitgedeeld, en er zijn meer dan 950 foto's gemaakt! 

[symple_button color="orange" url="/promotie/fotos/" title="Fotos" target="blank" border_radius=""]BEKIJK DE FOTO'S HIER[/symple_button]

Fotos-winterfair Winterfair

We willen alle fotografen, dames en meiden die hebben geflyerd, kappers, visagisten en andere haarexperts die hun expertise hebben gedeeld en natuurlijk Margriet, bedanken voor een heerlijke week. Wij hebben ervan genoten!

WWH_partners