Home Mannen kapsels 2015
Mannenkapsels

Mannen kapsels 2015

Ook voor mannen zijn de kapsels 2015 al vast gelegd. De kapsels voor mannen voor het komende jaar zijn vooral voortbordurend op de kapsels uit 2014. De trends voor het komende jaar werden eind vorig jaar al vastgelegd, en zullen komende maanden steeds vaker het straatbeeld vastleggen. Om je hier niet op te laten wachten, zullen we de meest inspirerende mannen kapsels voor 2015 hieronder alvast bespreken.

Voortborduren op vorig jaar: kapsels 2015

Zoals hierboven ook al vermeld, zullen de kapsels voor mannen dit jaar voortborduren op de kapsels van vorig jaar. De Mannen kapsels 2015 zullen wel een lichtelijke metamorfose ondergaan ten opzichte van het jaar hiervoor, maar zullen geen schokkende evolutie teweeg brengen.

Wat zijn deze haartrends dan?

kapsels-mannen

De haarmode voor mannen kapsels in 2015 zal zich vooral richten op de basis. “Simpele” kapsels als de disheveled look zullen dan ook steeds vaker terugkomen. Het grootste verschil met vorig jaar is dan ook het feit dat de kapsels wat rustiger worden, minder trendy ogen, en een wat zakelijkere uitstraling zullen hebben. Om je een kort overzicht te geven van de meest belangrijke mannen kapsels voor 2015, hebben wij hieronder een lijstje voor je neer gezet: kapsels 2015

  • Kort haar wordt de standaard
  • Zowel geschoren als bedekte zijkanten/flanken blijven in de mode
  • Natuurlijke touch
  • Niet te veel stylingsproducten in het haar gebruiken

Wat doen celebrities?

beckham

Wanneer we kijken naar bekende mannen, zien we voor kapsels 2015 ook duidelijk deze trend terugkomen in hun kapsels. De mannen kapsels voor 2015 laten ook hier dus dezelfde trend zien. Wat kortere kapsels, zonder gebruik te maken van (te veel) stylingproducten als gel of wax. Door een natuurlijke look te creëren, zie je er direct een stuk chiquer uit! Een zakelijke look is dan ook vooral te creëren door het gebrek aan fixatie en glans in het haar.

Ben je nog niet zeker over je kapsels in 2015?

Twijfel je nog over het kiezen van een mannen kapsel? 2015 biedt genoeg inspirerende kapsels, waar ook voor jou wel een geschikte variant tussen zit. Daarbij raden we je aan te overleggen met kapper. Hij of zij heeft waarschijnlijk meer ideeën over kapsels die je goed staan of die je beter kunt vermijden.