Home Mannen kapsels 2017 trends
Mannenkapsels

Mannen kapsels 2017 trends

Start het nieuwe jaar met de nieuwe mannen kapsels haartrends 2017. De nieuwe mannen kapsels worden dit jaar langer en losser gedragen. Houdt er dus rekening mee om je haar wat langer te laten groeien in het jaar 2017!

Inspiratie mannenkapsels 2017

In 2017 dragen de heren de kapsels los en boven alles gestyled. De coupes worden steeds langer. Voor de heren die lang haar niet bij hun zelf vinden passen niet gevreesd, want korte nonchalante mannen kapsels zijn in 2017 ook een trend. Daarnaast worden halflange kapsels steeds vaker door mannen gedragen. Dit kapsel wordt gedragen door mannen die niet van te kort haar én van te lang haar houden.

Natural look

De natuurlijke look blijft nog steeds een trend voor de mannen kapsels in 2017. Deze kapsels blijven langer in model, zonder of weinig gebruik te maken van haarstyling producten. De natuurlijke look wordt vooral gedragen door mannen met een volle haardos. Deze trend voor mannen kapsels en is dus niet geschikt voor mannen met dun haar.

Om je een kort overzicht te geven van de meest belangrijke mannen kapsels voor 2017, hebben wij hieronder een lijstje voor je neer gezet: mannen kapsels 2017.

  • Man buns
  • Fade haircuts
  • Opgeschoren kapsels
  • Fauxhawk

Barbershops worden steeds populairder onder de mannen in Nederland. Voor de bovenstaande mannen kapsels kun je het beste langs bij een goede barbershop. Dit zijn meestal professionele kappers en kapsters die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van fades, strakke lijntjes en mooie contouren in het haar. Naast het knippen en in style brengen van je haar, brengen barbershops ook nog eens je baar in vorm en style. Deze haartrend is onmisbaar. Mannen laten steeds vaker hun baard groeien in combinatie met het haar.

Ben jij van plan om deze winter nog in te gaan met de nieuwe mannen kapsels 2017 trend? Twijfel dan niet om eerst meer informatie op te vragen bij je kapper naar welke kapseltrend het beste bij jou past! Wij hebben overigens op onze site een lijst met een aantal barbershops die wellicht aan jouw wensen voor een stoere mannen kapsel voldoen!

Instagram: voor meer inspiratie voor typen mannen kapsels

Lees hier alles over HEM!

Cover: Maximiliano Cesar