Home Grenzen vervagen: herenkapsels anno 2021
Mannenkapsels

Grenzen vervagen: herenkapsels anno 2021

De internationale topkapper Alexander Kiryliuk komt met een zeer brede collectie die helemaal past in dit tijdsbeeld. Het brengt samen wat er momenteel in deze wereld gaande is; een transformatie naar een tijd waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Grenzen vervagen en of je nu kiest voor een retro look uit de jaren 50 of liever kiest voor lange lokken uit de sixties, alles kan!

Stoere kuif voor twijfelaars

Deze ruige look laat een groot contrast zien tussen de lange, platinablonde punkachtige kuif en het donkere opgeschoren haar aan de zijkant en in de nekpartij. Topkapsels voor diegenen die niet kunnen kiezen tussen lang en kort.

Middenscheiding voor proper boys

Je zou het niet zeggen, maar de stoere kuif van hierboven kun je heel snel transformeren naar een veel netter kapsel met middenscheiding. Dit kapsel is aan de voorzijde lang en achter kort. Zo zie je maar dat niets is wat het lijkt!

Lange lokken voor dromers

'Imagine' zong John Lennon ooit, terwijl hij droomde van een mooiere wereld. Toch is dit beslist niet een gekopieerd hippiekapsel. Het haar is heeft vloeiende golven en is goed verzorgd. Dit is geen look die voor iedereen is weggelegd. Je moet een beetje lef hebben en heel veel haar!

Hipster knotje voor cool guys

Wie zei dat deze look verdwenen is? Het voordeel van lang haar is dat je veel kunt varieren. Het kapsel van hierboven is hier opgestoken in een knotje bovenop de kruin, why not?

Spikey look voor leuke boys

Voor dit kapsel heb je een stevige gel of glue nodig, want het staat het leukst als de plukjes ook fier rechtop blijven staan. Eigenwijze look voor leuke boys.

Hair: Kílian Garrigós, Inna Lipkovich | Photography: David Arnal | Makeup:Miguel Silva