Home Hippe mannenkapsels voor 2020
Mannenkapsels

Hippe mannenkapsels voor 2020

Leuke looks voor mannen met lef! Het haar mag weer langer en of het nou een bos woeste krullen is of een glad gestylde coupe, deze modellen laten zien dat alles kan en alles mag. Van androgyne looks tot casual haar. Steil of krul, lang of kort. Dit zijn de nieuwe trends voor hippe mannenkapsels dit najaar 2020!

Het haar voor mannen wordt weer langer. Deze collectie laat zien hoe je met verschillende styling een halflang kapsel totaal anders kunt maken. Kijk en laat je inspireren door deze geweldige collectie mannenkapsels!

Sleek style

Een beetje gel doet wonderen. Kam het haar in een lage zijscheiding en houd het voorhoofd vrij. Mooie, dromerige look.

Tribal

Je kunt het halflange haar ook met een messy middenscheiding los dragen. Het haar is bot op één lengte afgeknipt. En wil je het haar liever uit je gezicht? Maak dan een knotje, staartje of heb lef en maak zo'n mooie staart die een beetje tribal aandoet. Alsof je de laatste der Mohikanen bent ...

Krullenbol

Mooie krullen moet je niet in een keurslijf stoppen. Gebruik wel een product om ze te definieren zodat je geen pluizebol krijgt. En zorg dat je met je krullen naar een kapper of barber gaat, die ervaring heeft met dit haartype. Want krullen knippen is een vak apart.

Hair: Elise Antoine | Photographer: Pawel Wylag | Make-up: Natasza Bigos | Styling: Gosha Kusper

Opletten bij lang haar ...

Kijk wel uit dat haar dat té lang is in de praktijk niet zo mooi is omdat het er snel onverzorgd uit kan zien. Je wat langere haar moet je dus wel goed stylen na het wassen. Ook vraagt het heel wat geduld en doorzettingsvermogen, want je haar is niet zomaar ineens lang. Eerst heb je een overgangsfase, waarin je niet zoveel kunt met je kapsel. Maar dat is een kwestie van geduld en tijd. En laat je haar alleen groeien als je nog een volle bos hebt, want als je kalend bent is lang haar echt geen goed idee. Ook bij dun haar kun je het kapsel beter kort houden, want een coupe met van die dunne pieken gaat je niet blij maken! Vraag daarom altijd je kapper of barber om advies en laat je voorlichten wat past bij jouw haartype.

Nog een tip? Zorg dat je haar er nooit zo uitziet 😉 De ergste mannenkapsels ooit