Home Makeover Cosmo Hairstyling
Hair update

Makeover Cosmo Hairstyling

Naar de kapper gaan is meer dan een routine of noodzaak; het is een totaalbeleving. Wij vrouwen gaan niet alleen om een stuk van ons haar af te halen, maar vooral voor een extra dosis zelfvertrouwen.

De kappersketen Cosmo Hairstyling worstelde al een aantal jaren met haar image. De ooit hippe formule was ingedut en stoffige geworden. Er hebben interne veranderingen plaatsgevonden en de eerste resultaten zijn zichtbaar! Een prachtige nieuwe website, die inspeelt op de behoefte aan inspiratie. Als je aangeeft of je man of vrouw bent, casual of edgy, krijg je een inspirerende look voorgeschoteld, die je thuis kunt maken, of die je zo kunt laten knippen. Dat laatste hebben ze natuurlijk graag en het wordt je extra makkelijk gemaakt doordat je meteen online een afspraak kunt maken.

Cosmo-moodboard
Ook de salons worden onder handen genomen. Afgelopen woensdag werd de volledig gerestylde Cosmo salon in Amsterdam geopend. Het interieur is helemaal vernieuwd en ook hier wordt ingespeeld op inspiratie & looks. In de salon kun je naast Wellness, Cut&Style en Coloring nu ook supersnelle Cosmo Touch-Ups ondergaan; looks die binnen een kwartier worden gecreëerd. 

Cosmo_Amsterdam2

Cosmo_Laurens

Cosmo Hairstyling laat zien dat ook bij traditionele diensten kansen liggen voor innovatie en technologie. Met de veranderingen die het afgelopen jaar zijn ingezet laat Cosmo meer dan voorheen zien waar het voor staat.

Laurens van de Vijver, Algemeen Directeur Cosmo Hairstyling