Home Living Proof nu ook in Nederland!
Hair update

Living Proof nu ook in Nederland!

Met niemand minder dan Jennifer Aniston als mede eigenaar en namen als 'Perfect Hair Day' kon het eigenlijk niet meer mis gaan met Living Proof. Ja, Jen is niet alleen maar boegbeeld, maar was zo enthousiast over dit merk dat ze partner in het bedrijf is geworden! Ik werd vier jaar geleden al verliefd op dit merk, toen ik het een keer zag staan in de Allure. Die prachtige verpakkingen, de relevante problemen. Ik heb meteen een setje 'No Frizz' laten overvliegen uit Amerika, want niemand kan meer last van pluizig haar hebben dan ik!

Living-Proof

Geen wonder dat ik enthousiast was toen ik een uitnodiging kreeg voor de introductie van Living Proof in Nederland - eindelijk! Want het merk Living Proof richt zich op oplossingen voor de drie meest voorkomende haarergernissen;

  1. Pluizig haar - met ons fijne haar hebben we hier in Nederland vaak last van, vooral als het weer vochtig is.
  2. Fijn en futloos haar - haar dat plat op je hoofd valt en geen volume heeft, wat kunnen we daaronder lijden!
  3. Beschadigd haar - we föhnen en stylen wat af met ons haar, op vakantie zitten we in de zon en 's winters droogt de verwarming ons haar uit. Geen wonder dat dit probleem op nummer drie staat.

Perfect-Hair-Day

Haarproducten ontwikkeld door wetenschappers
no-frizz
Het logo van Living Proof bestaat niet zomaar uit buisjes en mengpotjes uit een lab, Bob Langer van het MIT in Boston, is het brein achter dit merk. Hij ontwikkelde speciale stofjes die haar transformeren. Zoals het tegengaan van pluis of het geven van volume. Deze, nog nooit gebruikte ingrediënten in de haarindustrie, bleken zo goed te werken, dat het merk een ware hype in Amerika werd. Topstylisten, zoals de Nederlandse Ward Stegerhoek en Chris McMillan, die verantwoordelijk is voor de 'haircut aller tijden' - de Rachel, verbonden hun naam aan Living Proof. En dankzij Chris leerde Jennifer het merk kennen en de rest is geschiedenis.

Promises, promises
awards
De beloften die werden gedaan, klinken zo fijn dat ik ze graag wil geloven. Ik wil wel haar dat niet meer pluist, vol en 'bouncy' is en 20 x sterker dan daarvoor. Het merk heeft al ontelbare awards gewonnen, dat wekt wel vertrouwen. Dus als het echt werkt, ben ik levenslang fan. Maar ik ben wel vaker allerlei beloften tegengekomen, dus ik ga de producten uit mijn goodiebag eerst uitproberen en kom erop terug in een uitgebreide Tried&Tested. Mijn nieuwgierigheid is gewekt. Ik heb een flesje shampoo en conditioner uit de Restore serie, die mijn haar weer helemaal zou herstellen. Diep in m'n hart hoop ik dat het werkt, want de flesjes staan in mijn badkamer alsof ze ervoor gemaakt zijn. Maar als het niet doet wat het belooft, dan laat ik me door een paar mooie flessen echt niet verleiden ... STAY TUNED!
Living-proof-packaging

Meer producten en informatie van Living Proof vind je hier