Home Kom naar de grootste kapsalon op 25 mei!
Hair update

Kom naar de grootste kapsalon op 25 mei!

KWFZet in je agenda: 25 mei bij de SamenLoop voor Hoop in Alphen a/d Rijn

Tijdens de SamenLoop voor Hoop, op 25 mei, wordt de grootste kapsalon van de regio gerealiseerd. Om dit mooie initiatief van de Alphense salon eigenaresse Renate van der Staaij tot een groot succes te maken, moeten er zo veel mogelijk kappers gemobiliseerd worden. Daarnaast steunen de Koninklijke ANKO als verschillende leveranciers en merken deze bijzondere actie. Bekende TOPkappers als Bert de Zeeuw en Hylke Bazen zullen ook aanwezig zijn op dit fantastische Knip evenement!

Knip je ook mee?

Meld je dan aan als kapper bij [email protected]

Vermeld hierbij de naam van de kapsalon, naam van de kapper(s) en naam van het model en geef tevens even apart aan als het gaat om een (vlecht) donatie voor de haarbank! Voor deelname aan de grootste kapsalon van de regio mogen kappers natuurlijk ook iemand meenemen die alleen puntjes geknipt wil hebben! Geef je snel op,want de sluitingsdatum is 16 Mei en is zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij

Kijk ook op :www.facebook.com/knippenkwf2014 want hierop zal al het belangrijke nieuws vermeld worden!

Op 25 mei, vanaf 10.30 kunnen Kappers en Modellen (iedere kapper neemt minimaal één model mee) zich aanmelden en betalen bij de centrale Kassa van Samenloop voor Hoop (kosten: €10,- voor de kapper en €10,- voor het model). Het knippen duurt van 11.30 tot 13.30. Daarnaast kunnen mensen zich ter plaatse aanmelden om door één van de deelnemende kappers geknipt te worden. Ook bestaat de mogelijkheid om een vlecht te doneren aan ‘de Haarbank’ van de Nederlandse haarstichting. Iedereen die een vlecht van min. 20 cm heeft kan deze tijdens het evenement laten afknippen en doneren. Je kunt je hiervoor alvast opgeven via: [email protected]. Als kapper kan je de in de salon afgeknipte vlecht(van min. 20 cm) ook inleveren voor ‘de Haarbank’op het evenement.

De SamenLoop voor Hoop
Bij de SamenLoop voor Hoop lopen teams 24 uur lang op een parcours, om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. De wandeling staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Er wordt echter niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en artiesten zorgen voor een goede sfeer. Deze SamenLoop wordt dit jaar voor de 4de keer georganiseerd in Alphen aan den Rijn. En vind plaats op 24 en 25 mei in het Park Rijnstroom.