Home Kinki Presents: The Kinki Peep Show
Hair update

Kinki Presents: The Kinki Peep Show

Zondag 20 mei, SugarCity te Halfweg
Kinki Kappers nodigt iedereen, kappers, klanten en fans, uit om een exclusief kijkje te komen nemen in de wereld van deze creatieve kappersketen tijdens The Kinki Peep Show. Tijdens The Kinki Peep Show wordt backstage frontstage. Zie hoe het Kinki International Creative Team zich voorbereidt en geniet daarna van hun 3 dikke haarshows. Het wordt echt één groot spektakel voor alle (haar)modeliefhebbers.
Laat je verrassen door de meest uiteenlopende shows, optredens en leuke extra’s die op een unieke manier worden gepresenteerd. Gluur door de gaten van de speciale ‘peepboxen’ naar de creatie van een speciaal kunstwerk en naar levende “kunstwerken”. Ga los op de ruige muziek van J.C. Thomaz & The Missing Slippers, laat je dromen tekenen door Menah en de Glitterende Eenhoorn en waag zeker een dansje in de silent disco of op de lekkere beats van dj Marrichino.
Kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl & www.facebook.com/KinkiKapper en kosten € 55,-. Drank is bij deze prijs inbegrepen (btw is inclusief, servicekosten zijn exclusief). Kijk voor meer informatie op www.thekinkipeepshow.nl.
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Kinki Kappers.