Home Keune bestaat 90 jaar en steunt Haarwensen
Hair update

Keune bestaat 90 jaar en steunt Haarwensen

Iedereen verdient mooi haar. En omdat Keune dit jaar 90 jaar bestaat, laten we haarwensen in vervulling gaan. Vanaf 18 juni start een landelijke campagne in de Keune kapsalons om zoveel mogelijk haar en geld in te zamelen voor Stichting Haarwensen. Als je nu je haar laat knippen (dat langer is dan 25cm) bij een Keune kapper, dan betaal je niets en krijg je gratis een nieuw (kort) kapsel.

Elk jaar krijgen ongeveer 500 kinderen in Nederland kanker waardoor ze hun haar verliezen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar die hierdoor of een andere vorm van kaalhoofdigheid een pruik nodig hebben. Daarvoor zamelen we met alle aangesloten kappers haar in dat hiervoor gebruikt kan worden. Het samenstellen en onderhouden van een pruik is zeer kostbaar en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Daarnaast doneren we ook nog van elk verkocht product met een Haarwensensticker 1 euro aan de Stichting Haarwensen.

Deze inzamelingsactie gaat via de Keune kapsalons. Samen met deze kappers is Keune op zoek naar mensen die hun haar (staarten van minimaal 25 cm) willen doneren aan de stichting Haarwensen. De kapper knipt het haar kosteloos af en zorgt ook nog eens voor een mooie coupe.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Keune.