Home Kerstboodschap
Hair update

Kerstboodschap

Lieve beautylovers!

Dit was een jaar om nooit te vergeten en helaas niet alleen in positieve zin. We begonnen het jaar met een nieuwe website en iedereen had plannen voor een fantastisch 2020. Maar de natuur besloot anders en nu zijn de salons weer gesloten met alle gevolgen van dien. We zitten middenin een zware lockdown en de hele branche zit thuis. Het onvoorstelbare werd waar.

Het is een periode waarin alle kappers, barbers en schoonheidsspecialisten extra hard worden gemist. De persoonlijke aandacht, de aanraking en weer even blij zijn als je in de spiegel kijkt. We komen er steeds meer achter dat we niet zonder elkaar kunnen, dat alles verbonden is en we elkaar meer nodig hebben dan ooit.

WieWatHaar zal zich blijven inzetten voor meer verbinding, inspiratie en liefde voor het vak, óók in 2021. De feestdagen zullen anders zijn dit jaar, maar dat betekent niet minder waardevol. Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een mooi uiteinde in goede gezondheid. Tot ziens in het nieuwe jaar, het jaar dat de salons weer open mogen en we samen vol goede moed er een prachtig jaar van gaan maken!

Veel liefs, Marit & Karin 🤍