Home Keratinebehandeling
Get the look

Keratinebehandeling

Een keratine behandeling maakt het haar glad, pluisvrij en handelbaar - tot wel 4 maanden lang. Deze behandelingen kun je bij de kapper laten doen en duren gemiddeld 2,5 uur.

keratinebehandeling


Met behulp van een stijltang wordt de keratine in het haar gebracht. Gladder haar, minder föhnen, ook als het regent, wie wil dat niet? Er zijn verschillende soorten keratine behandelingen op de markt. Vraag je kapper of kijk hieronder welke behandeling jou het meest aanspreekt.

Waarom kiezen voor een keratinebehandeling

Een keratinebehandeling wordt voornamelijk ingezet voor het stijlen van het haar. Veel vrouwen hebben last van pluizig of krullen haar en gebruiken hiervoor een stijltang. Een nadeel hiervoor is algemeen bekend: Het haar raakt na gebruik van een stijltang beschadigd, wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van keratine. Een keratinebehandeling maakt het haar namelijk pluisvrij, maar ook gezonder en glanzend.

Lees ook:

OLAPLEX, EEN HYPE?

Verschillende varianten

Bij WieWatHaar kun je terecht voor verschillende varianten van de keratinebehandeling. Zo is er de Braziliaanse keratinebehandeling, welke niet permanent is. Daarnaast is er de Japanse keratine behandeling, welke het haar voedt met keratine, en hierdoor meer permanent is.

Wat moet je weten?

  • Keratine is snel aan te brengen.
  • Vanuit huis aan te brengen
  • Niet nat maken in de eerste drie dagen
  • Geschikt voor iedereen

Wat kun je verwachten?

Een keratinebehandeling heeft ongeveer 3 tot 5 maanden effect. Na deze periode keert het haar weer terug naar de oorspronkelijke staat. Verzorg het haar hierbij uiteraard met keratine shampoo en conditioner, om de beste resultaten te behouden.

Lees ook: Wist je dit al over haar? 15 opmerkelijke haarfeiten